ΖΩΔΙΑ: Αστρολογικές Προβλέψεις από τις 04 έως τις 10 Ιανουαρίου! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

ΖΩΔΙΑ: Αστρολογικές Προβλέψεις από τις 04 έως τις 10 Ιανουαρίου!

OraThess Post Thumb

04/01/2021


Η Βαλεντίνη Βασιλειάδου μας δίνει αστρολογικές προβλέψεις, αναλυτικά για το κάθε ζώδιο, 04 έως τις 10 Ιανουαρίου!

                                                               ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου , θα γεμίσουν με σύννεφα την κρίση και τη λογική σου και θα σε κάνουν κάπως ευερέθιστη σε ότι αφορά προσωπικά σου ζητήματα. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και πολύ εύκολα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, κάπου θα κάνεις λάθος. Για αυτό, βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη εμπειρίες, σε υποδέχεται. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει το Σάββατο θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε λοιπόν τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι των επαγγελματικών σου αυτή η εβδομάδα. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τις διεκπεραιώσεις. Επίσης μην σπαταλάς άδικα το χρόνο σου προσπαθώντας να εξισορροπήσεις πράγματα και καταστάσεις σε σχέση με τις συνεργασίες σου. Από την Πέμπτη και μετά θα υπάρχει μία μεγαλύτερη δυσκολία στο να περάσεις αυτά που εσύ νομίζεις σωστά. Κάνε υπομονή και η ώρα σου πλησιάζει! Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,22,14,35.

                                                             ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Σου δίνει μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να την βάλεις σε νέες βάσεις. Μία έκπληξη θα σε βγάλει από τη ρουτίνα το Σαββατοκύριακο και θα σε κάνει να ξανανιώσεις.

Αισθηματικές
Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά μαζί του για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μην αναλώνεσαι σε περασμένα ζητήματα, γιατί αν μη τι άλλο θα έπρεπε ήδη να τα έχεις ξεχάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι στόχοι και οι ιδέες σου θα μπουν σε καλό δρόμο τις προσεχείς ημέρες και το πλανητικό σκηνικό θα σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, για αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική στα λόγια σου και στις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτική στις αγορές και στα έξοδά σου και να μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ??? ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ… ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,25,28,33.

                                                           ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή  χτυπάει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και τις οδηγεί σε ένα ουσιαστικό επίπεδο. Έτσι, αν περιμένεις την οριστική απάντηση για μία δουλειά ή για την επισημοποίηση μίας σχέσης ή την οριστικοποίηση ενός γάμου, οι εξελίξεις μπορεί να είναι σημαντικές. Βέβαια από το Σάββατο και μετά δεν θα αποφύγεις έναν εκνευρισμό ή μία ένταση η οποία θα σε επηρεάσει αρνητικά και θα σου ρίξει την ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Το πλανητικό σκηνικό σε προτρέπει να το κάνεις και να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς. Μην αργείς λοιπόν και κάνε τις προτάσεις σου για να περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας!

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,14,22,28.

                                                       ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Πρόσεξε μόνο να αφήσεις λίγο χώρο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί στην αντίθετη περίπτωση, στο τέλος της εβδομάδας από τις τόσες πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις μπορεί να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά και έρωτα στην αισθηματική σου ζωή. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στο πλανητικό σκηνικό και αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου, φέρνοντας σου νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Από την άλλη, το Σαββατοκύριακο  θα έχεις πολλές κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα.

Επαγγελματικές
Κάτσε φρόνιμα αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολλή δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΧΑΡΑΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ , ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,28,36,41.

                                                                  ΛΕΩΝ

Μία ιδιαίτερα κοινωνική εβδομάδα σε περιμένει και θα έχεις αρκετές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για φιλικές συνευρέσεις που μπορείς να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς από το άγχος που σε ταλαιπωρεί σχετικά με τον επαγγελματικό σου τομέα. Με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό στα μέσα της εβδομάδας , τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να προσέξεις όλες οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται για εσένα, καθώς η εβδομάδα αυτή θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του.

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ…ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,23,27,33.

                                                          ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια. Χαλάρωσε και τόλμησε επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έπνιγαν, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται και αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα. Στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτική από τα συνηθισμένα, διότι το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με τρίτους και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που επηρεάζουν όμως άμεσα, την πρόοδό σου.

Αισθηματικές
Από το Σάββατο και μετά θα σου έρθουν σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Σε περιμένει μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα γεμάτη πάθος αλλά και ένταση.

Επαγγελματικές
Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και για αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου το πλανητικό σκηνικό που σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα αρχίσουν σιγά – σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις έξοδα και προγραμμάτισε πιο αποτελεσματικά το πλάνο των οικονομικών σου, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΣΤΟ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΠΟΤΗΡΙ Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,14,16,35.

                                                                 ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες που έρχονται θα είναι έντονες και θα επηρεάσουν τόσο τα επαγγελματικά σου συμφέροντα όσο και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Την Τετάρτη θα πρέπει να είσαι προσεχτική με θέματα που αφορούν στην κοινωνική σου πρόοδο και να μην ριψοκινδυνέψεις σε εγχειρήματα που δεν υπόσχονται τίποτε σίγουρο. Η πίεση που θα νιώθεις για ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι έντονη και θα σου δημιουργήσει έντονο στρες και εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και με καθαρό μυαλό να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές για το καλό σου.

Αισθηματικές
Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν στη σχέση σου θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με το σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία.

Επαγγελματικές
Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ότι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι αν θα βγεις νικήτρια ή χαμένη. Εξαρτάται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και από το ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,22,41.

                                                         ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η επιβιωτική ικανότητα, για αυτό δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Από το Σάββατο και μετά προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως το γενικότερο κλίμα και οι συνθήκες που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές
Κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον θα εισβάλλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντί του και μην του αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου.

Επαγγελματικές
Ότι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παρέμεινε ψύχραιμη και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΣΟ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,35,41,48.

                                                         ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Την Τετάρτη κάνε κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μην επιτρέψεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά να σε πηγαίνουν πίσω σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε αυτούς τους δεσμούς που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά. Είσαι ήδη αρκετά επηρεασμένη από τη μεγάλη υπερένταση και τις δυσκολίες που επικρατούν γύρω σου και τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει σε προειδοποιούν ότι πρέπει να ξεκουραστείς αν θέλεις να λύσεις τα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί του αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, αν θελήσεις επί της ουσίας, να τα διεκπεραιώσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,16,28,34.

                                                          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία καλή εβδομάδα σε περιμένει με τις θετικές επιρροές κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Μπορείς να κάνεις αλλαγές που θέλεις, αρκεί να τις έχεις προγραμματίσει νωρίτερα και κυρίως να τις έχεις σκεφτεί. Την Παρασκευή μόνο  χρειάζεται να είσαι προσεχτική σε ότι συναλλαγές σκοπεύεις να κάνεις. Ξεκόλλα από τα παλιά και απόφυγε να σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το Σάββατο θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα.

Επαγγελματικές
Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ . ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ , ΕΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,22,33,40.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες προβλέπονται οι ερχόμενες ημέρες για εσένα, έρχονται αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια τόσο των αισθηματικών όσο και των χρημάτων σου και προφυλάξου από επιτήδειους που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα.

Επαγγελματικές
Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές για να εφαρμοστούν. Κάνε υπομονή! Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ…. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,16,25,42.

                                                                   ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει την ψυχολογική σου κατάσταση και θα διογκώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα σε σχέσεις και σε συναλλαγές με τρίτους. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να το κάνεις από την Τετάρτη και μετά, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από το πλανητικό σκηνικό που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή, καθώς ότι κι αν ζητήσεις το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ προσεκτική με τα έξοδά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ… Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,23,36,48.

ΖΩΔΙΑ: Αστρολογικές Προβλέψεις από τις 04 έως τις 10 Ιανουαρίου!