Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020

OraThess Post Thumb

17/07/2020


Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα» 2020

Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20. Την υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!

vraveia ellinikis kouzinas.jpg

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρης Μπάτος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η συνιδιοκτήτρια του αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου, ο εκδότης του Αθηνοράματος Δημητρης Ηλιόπουλος και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς. Σε μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες. Καθώς το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο όπως είναι φυσικό περιόρισε τον αριθμό των προσκεκλημένων. Ενώ τα μέτρα προστασίας ήταν δρακόντεια σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το «Makedonia Palace» απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το κύρος, την ποιότητα των ανθρώπων του και το αποτελεσματικό management όλων ανεξαιρέτως των ομάδων εργασίας.

vraveia ellinikis kouzinas makedonia palace.jpg

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η συνιδιοκτήτρια του Αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου για τρίτη χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων ελληνικής κουζίνας στη χώρα.  Σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace». Σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.

vraveia ellinikis kouzinas makedonia palace 2020.jpg

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ExecutiveChef, η Maria Goncharova, CEO του Makedonia Palace και ο Άλκης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ήταν και ο επικεφαλής του γευστικού κεφαλαίου της βραδιάς με θέμα τη νέα εξελιγμένη ελληνική κουζίνα. Δημιούργησε έξι πιάτα υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής αξίας. Που ταξίδεψαν τους 120 προσκεκλημένους σε γεύσεις και αρώματα αμιγώς ελληνικά, μ’ ένα ιδιαίτερα καλλιτεχνικό στιλ και πρωτότυπες μείξεις υλικών.

Στο ballroom του «MakedoniaPalace» συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής ηγεσίας της πόλης και της χώρας. Αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, του επιχειρείν και της δημιουργίας.

Την απονομή παρουσίασε ο Κρατερός Κατσούλης. Όπου με τον δικό του απολαυστικό τρόπο έδωσε το μήνυμα πως το χιούμορ είναι βασικό υλικό για επανεκκίνηση, ελπίδα και δύναμη!

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020