Βιωματικό Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Μαζί Δημιουργούμε Μια Νέα Ζωή» – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Βιωματικό Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Μαζί Δημιουργούμε Μια Νέα Ζωή»

viwmatiko seminario aftoveltiwsis mazi dimiourgoume mia nea zwi.jpg
Η Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα, ο Επιχειρηματίας Αλέξιος Βανδώρος και η Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και Δημιουργός του Positivelife.gr Χριστίνα Τζελέπογλου

29/11/2022


Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το Sold Out Κορυφαίο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Μαζί Δημιουργούμε Μια Νέα Ζωή» που συνδιοργάνωσαν ο Επιχειρηματίας Αλέξιος Βανδώρος με τη Σύμβουλο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Χριστίνα Τζελέπογλου & το αισιόδοξο lifestyle site www.positivelife.gr.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε Δια Ζώσης & Online, από τις 10:30πμ μέχρι τις 2:30μμ, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη.

viwmatiko seminario aftoveltiwsis 8eates.jpg

Ο Επιχειρηματίας Αλέξιος Βανδώρος κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου

Το Σεμινάριο ήταν sold out με πάνω από 150 ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα, καθώς και αρκετοί επιτυχημένοι Tiktokers και influencers. Εντυπωσιακό ήταν επίσης το γεγονός ότι οι μισοί συμμετέχοντες ήταν άνδρες. Κάτι πολύ ελπιδοφόρο για το χώρο της προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα!

Στο σεμινάριο ο Αλέξιος Βανδώρος αναφέρθηκε στο τι μας έχουν μάθει λάθος από μικρά παιδιά.

viwmatiko seminario aftoveltiwsis tzelepoglou.jpg

Η Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και Δημιουργός του Positivelife.gr Χριστίνα Τζελέπογλου

Γιατί έως τώρα δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε όλα όσα θέλουμε και αξίζουμε στη ζωή μας. Τι δυσλειτουργεί στη ζωή μας, πως μπορούμε να μπούμε στη δράση. Πως μπορούμε να αλλάξουμε, πως μπορούμε να κάνουμε μόνιμες αλλαγές και να έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Ακόμη αναφέρθηκε στη μέθοδο του ΑποφασίΖΩ και στον τρόπο που έχει αλλάξει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων για πάνω από 30 χρόνια.

viwmatiko seminario aftoveltiwsis vandwros.jpg

Ο Επιχειρηματίας Αλέξιος Βανδώρος

Ακόμη μας έδειξε βιωματικά παραδείγματα για να καταλάβουμε τη δύναμη του νου. Επίσης αφιέρωσε 1,5 ώρα να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Guest Speaker ήταν η Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα . Η  οποία αναφέρθηκε στη σωστή χρήση των λέξεων και τη σημαντικότητα της σωστής στάσης του σώματος σε κάθε ομιλία.

viwmatiko seminario aftoveltiwsis.jpg

Η Πέπη Νικολαίδου, η Χαρούλα Μακρή-Βιλδιρίδη, η Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα & η χορηγός Ελίνα Χατζοπούλου της Α. Χατζόποπουλος Α.Ε.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Mercedes Ιωαννίδης ΑΕΒΕ. Της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. και της Πλαστικού Χειρουργού Γιολάντας Πεπέ.

Βιωματικό Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης «Μαζί Δημιουργούμε Μια Νέα Ζωή»