Το νέο Flagship Store της Krifi Caffe στη Θεσσαλονίκη! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Το νέο Flagship Store της Krifi Caffe στη Θεσσαλονίκη!

to neo Flagship Store tis Krifi Caffe sti 8essaloniki.jpg
Alessandro Pardali Maofi, Επιθεωρητής Πωλήσεων & Εξαγωγών Krifi Caffe, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Guido Baroni, ιδιοκτήτης Krifi Caffe, Νίκος Ζεϊμπέκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού

15/12/2022


KRIFI HELLAS:

“Το νέο Flagship Store της Krifi Caffe άνοιξε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!”

Το αγαπημένο brand της επιτυχημένης Ιταλικής Εταιρείας Παραγωγής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας Krifi Caffe, η οποία λειτουργεί από το 1961 και έχει ταξιδέψει το όνομά της σε όλη την Ευρώπη, κατέφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη οδό Ερμού 61, όπου γιόρτασε την άφιξη του νέου της flagship store με μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με εντυπωσιακές εκπλήξεις, δώρα, live Saxophone Music & DJ.

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο ιδιαίτερης αισθητικής που επιμελήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Μάριος Ελευθεριάδης οι λάτρεις του καφέ υψηλής ποιότητας καθώς και οι πελάτες και φίλοι της Εταιρίας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα διαφορετικά coffee blends. Να γνωρίσουν από κοντά την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που χρησιμοποιούν στην παραγωγή του καφέ. Ενώ παράλληλα μπορούσαν να απολαύσουν διάφορα εδέσματα της ιταλικής κουζίνας και welcome drinks.

Στο event παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της Εταιρείας Mauro Baroni και Guido Baroni. Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων & Εξαγωγών Alessandro Pardalis Maofi. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού, Νικόλαος Ζεϊμπέκης. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΚΜ, Νικόλαος Τζόλλας. Επιχειρηματίες και φίλοι της Εταιρείας Krifi Caffe καθώς και γνωστοί δημοσιογράφοι και influencers της Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για την Krifi Caffé:

Η Krifi Caffè ξεχωρίζει από την αριστεία της πρώτης ύλης και τον ποιοτικό έλεγχο των εισερχόμενων προϊόντων. Για το λόγο αυτό, η Krifi Caffè επιλέγει τους πιο πολύτιμους κόκκους καφέ που προέρχονται από την Κεντρική Αμερική και την Ινδία. Πραγματοποιώντας έναν ποιοτικό έλεγχο πρώτου επιπέδου. Προσφέροντας στους πελάτες της το υψηλότερο επίπεδο αριστείας, σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το νέο Flagship Store της Krifi Caffe στη Θεσσαλονίκη!