Το λαμπερό party του Sani Gourmet 2022 – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories

Το λαμπερό party του Sani Gourmet 2022

to lampero party tou-sani-gourmet-2022.jpg
Culinary Artisans Group

15/06/2022


Το λαμπερό party υψηλής γαστρονομίας του Sani Gourmet 2022

Ο επιτυχημένος θεσμός υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet,που πραγματοποιήθηκε από τις 20 ως τις 24 Μαΐου, στον εμβληματικό χώρο του Sani Resort, κορυφώθηκε με ένα εντυπωσιακό party την Κυριακή 22 Μαΐου.Στον μαγευτικό κόλπο της Sani Marina, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Sani Resort, το Sani Gourmet υποδέχτηκε στο Sea YouBar από νωρίς το μεσημέρι εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο. Όπου γιόρτασαν παρέα την 15η επέτειό του, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα το Αιγαίο και ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα τις γαστρονομικές προτάσεις των εννέα καλεσμένων Ελλήνων σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, Άνταμ Κοντοβά. Γκίκα Ξενάκη, Βασίλη Μουρατίδη,Δημήτρη Παμπόρη, Θάνο Φέσκο και Γιώργο Παπαζαχαρία. Μανώλη Παπουτσάκη, Αλέξανδρο Τσιοτίνη με amuse-bouche, καθώς και της executive pastry chef Λίζας Κερμανίδου. Αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο γεύσης που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα διεθνώς. Παράλληλα,διαφορετικές δροσιστικές προτάσεις συνόδευσαν τις στιγμές τους. Όπως η εξαιρετικής ποιότητας σαμπάνια Taittinger Champaign. Η απολαυστική μπίρα Fischer και άλλα καλοκαιρινά cocktails. Την λαμπερή ατμόσφαιρα του φετινού Sani Gourmet party συμπλήρωσαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων και live music.

Στο πολύ-αναμενόμενο party του Sani Gourmet 2022 παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Media από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Καθώς και συντάκτες γεύσης, επιχειρηματίες και συνεργάτες του Ομίλου Sani/Ikos.

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν έζησαν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι αισθήσεων με κάθε λεπτομέρεια να αντανακλά τις υψηλές προδιαγραφές του SaniResort.

Σχετικά με τον Όμιλο Sani/Ikos

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort & Ikos Resorts, o Όμιλος λειτουργεί και συνεχώς αναπτύσσει 10 μοναδικά, ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα/Εστεπόνα).Τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως.

Τη διοίκηση του Ομίλου Sani/Ikos ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με τη στήριξη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων.

Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, ο Όμιλος παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα με την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων .

Το λαμπερό party του Sani Gourmet 2022