Το 8ο Sail for Pink goes online – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Το 8ο Sail for Pink goes online

OraThess Post Thumb

11/10/2020


Συνέντευξη Τύπου στο ανακαινισμένο Electra Palace παραχώρησε ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης”  για το 8ο Sail for Pink , που φέτος θα γίνει …online.

Με το ίδιο κίνητρο, αλλά με άλλη μορφή όπου πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια και η προστασία της υγείας και της ευημερίας όλων μας!

Η πρόεδρος του συλλόγου “Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης” κα Κούλα Δερεκενάρη και η επιστημονικά υπεύθυνη των προγραμμάτων  του συλλόγου κα Δέσποινα Πάρτσια είπαν μεταξύ άλλων:

 «Το Sail for Pinkgoes Online, είναι ο δικός μας τρόπος, ώστε να δείξουμε πώς η Ελπίδα για έναν κόσμο χωρίς Καρκίνου του Μαστού είναι πάντα ζωντανή, παρά τις νέες συνθήκες που επικρατούν πλέον στην καθημερινότητά μας.

Φέτος ο περίπατός μας αλλάζει μορφή, γίνεται διαδικτυακός και καλούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχετε από όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε και το πιο σημαντικό; Από την ασφάλεια του σπιτιού και της γειτονιάς σας!

Για ακόμα μία χρονιά η εκστρατεία του #SailForPink πραγματοποιείται με σκοπό την απομυθοποίηση του Kαρκίνου του Mαστού, τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης και την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Με μία συμβολική δωρεά των 6€ γίνε μέρος της μεγαλύτερης διαδικτυακής εκστρατείας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού στη Β .Ελλάδα!

Κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, θα αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας κοινοποιώντας την εμπειρία μας από την συμμετοχή μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την τηλεόραση κ.α.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

  • Με μία συμβολική δωρεά των 6€ δηλώνοντας συμμετοχή στο almazoisthes.gr/sail-for-pink-new/
  • Τράβηξε μία φωτογραφία με τo συλλεκτικό T-shirt «Sail for Pink» ή το βραχιόλι που θα λάβεις μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου
  • Μοιράσου μαζί μας, αλλά και με όλους τους διαδικτυακούς σου φίλους την εμπειρία της συμμετοχής σου μέσω των Social Media σου -από όπου κι αν βρίσκεσαι. Βοήθησε μας να μεταδώσουμε παντού το μήνυμα πως «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα!»

Παραλαβή συμμετοχής:

  • Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό της συμμετοχής σας (t-shirts, bracelets) από τα γραφεία του Συλλόγου. Παύλου Μελά 38, 54622, 3ος όροφος. Τηλ.  2310285181, έως 31/10/2020, Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00-17:00

Επίσης μπορεί να σας αποσταλεί με courier (με χρέωση παραλήπτη)

 Στήριξε έμπρακτα τη γυναίκα που νοσεί!

Ήξερες ότι με τη συμμετοχή σου στο Sail for Pink 2020 στηρίζεις έμπρακτα γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού; Ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρεις στον αγώνα μας για καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως ασθενείς;

Πώς; Με τα έσοδα του Sail For Pink έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμε κάθε χρόνο όλα τα προγράμματα στήριξης των μελών μας.

Σπουδαία στήριξη όμως μέσα από τη συμμετοχή σου είναι και η διάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου κι η ενημέρωση κάθε γυναίκας σε όλη την Ελλάδα.

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή και γίνε μέρος του αγώνα μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας! Τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει πράξη χωρίς την ευγενική τους και συνεχή υποστήριξη:

💕Pink Sponsor – Μέγας Χορηγός: Roche for Her

💕Survivor Sponsor: Novartis

💕Baby Sail Sponsor: Flexoplates

💕Pink Walk Sponsors: R4AGROUP Α.Π.Θ., Μάκβελ, ΝΟΥΝΟΥ, ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, VitaShop.gr

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα R4AGROUP του Α.Π.Θ για την δημιουργία του spot και των δημιουργικών. Την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου για την στήριξη της στη φετινή διοργάνωση και το συγκρότημα Cosa Mostra για  το μοναδικό τους τραγούδι «Γιορτή» που ντύνει μουσικά το βίντεο. Καθώς και την εταιρεία TSAKALOU PR που για όγδοη συνεχή χρονιά στηρίζουν το Sail for Pink.»

Στη συνέντευξη μίλησαν μέσω skype η Πόπη Τσαπανίδου και ο κ. Σωκράτης Κουλούρης του μεγάλου χορηγού Roche Hellas. Ο Ηλίας Ουζουνίδης εκ μέρους της ομάδας R4AGROUP του Α.Π.Θ.   Ο κ. Δημήτρης Ζακαλκάς του χορηγού ΜΑΚΒΕΛ και η κα Νατάσα Αστρεινίδη του χορηγού ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ.

Σημαντική ήταν η παρέμβαση της Διοικήτριας του Θεαγενείου κας Ευαγγελίας Κουρτέλη- Ξουρή για την χρόνια συνεργασία με τον σύλλογο “Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης” και την στήριξη του Θεαγενείου σε όλες τις πάσχουσες.

Το 8ο Sail for Pink goes online