The Excelsior Thessaloniki: Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε τα δέκατα γενέθλιά του! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

The Excelsior Thessaloniki: Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε τα δέκατα γενέθλιά του!

Excelsior
Ορέστης Ανδρεαδάκης Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Κωνσταντίνος Τορνιβούκας (Πρόεδρος του ΤΟR Hotel Group), Σύνθια Σάπικα, Απόστολος Τζιτζικώστας (Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας), Γιάννης Διακογιάννης

01/10/2019


Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου, κορυφώθηκαν οι δράσεις για τη συμπλήρωση των 10 ετών από την έναρξη της λειτουργίας του The Excelsior. Σημαντικές προσωπικότητες από το πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της πόλης έδωσαν το “παρών” στο μοναδικό πάρτι που διοργάνωσε το ξενοδοχείο την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στον κομψό χώρο της Charlie D. Brasserie.

 

Επισκέπτες, φίλοι και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να αναπολήσουν αξέχαστες στιγμές από την ιστορία του Excelsior, να μοιραστούν τις ευχές τους για το μέλλον και να ζήσουν μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά, η οποία πλαισιώθηκε από εκλεκτά εδέσματα, οινικές απολαύσεις και μοναδικές μουσικές επιλογές.

 

Tα δέκατα γενέθλια του Excelsior σημοτοδοτήθηκαν από ένα πλήθος δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας ExcelsiorGR10. Για τα όμορφα αυτά 10 χρόνια στην πορεία του ξενοδοχείου, εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης και όχι μόνο, μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία από το Excelsior καθώς και τις πιο θερμές ευχές τους για το μέλλον.

 

Ακόμα μια από τις εκπλήξεις της φετινής χρονιάς ήταν και η συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, για τη δημιουργία ενός signature επετειακού κρασιού το οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν στην Charlie D. Brasserie, που φέρει την υπογραφή του διάσημου restaurateur Απόστολου Τραστέλη.

 

‘Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΤΟR Hotel Group, Κωνσταντίνος Τορνιβούκας: “Η φετινή χρονιά είναι για εμάς πραγματικά ιδιαίτερη. Γεμάτη όμορφες αναμνήσεις και συγκίνηση για τη δεκαετή πορεία του Excelsior στη φιλοξενία της Θεσσαλονίκης. Οι αμέτρητες ευχές που δεχθήκαμε από τους φίλους μάς έδωσαν μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε για πολλές δεκαετίες ακόμα να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες διαμονής στους επισκέπτες της πόλης. Η καλύτερη επιβράβευση για όλη την οικογένεια του Excelsior είναι η θερμή ανταπόκριση που εισπράττουμε από τους φιλοξενούμενούς μας και εύχομαι τα χρόνια που έπονται να είναι το ίδιο επιτυχημένα όσο και τα 10 που πέρασαν”.

 

Το εντυπωσιακό πάρτι στο Excelsior, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δράσεις των 10 χρόνων του ξενοδοχείου, σηματοδοτεί και την υπόσχεση του ομίλου TOR να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση την πορεία του ξενοδοχείου για τις επόμενες δεκαετίες, αποτελώντας όπως πάντα ένα ορόσημο ποιοτικής, πολυτελούς φιλοξενίας στην Θεσσαλονίκη.

  

Περισσότερα για το The Excelsior

Το ξενοδοχείο The Excelsior αποτελεί ένα 5* boutique hotel στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτήριο κοντά στην Πλατεία Αριστοτέλους. Μετά την εξολοκλήρου ανακαίνισή του το 2009, προσφέρει πολυτελή διαμονή σε 34 κομψά δωμάτια και σουίτες που χαρακτηρίζονται από σύγχρονη αισθητική και εκλεπτυσμένη διακόσμηση. Το εμβληματικό ξενοδοχείο διακρίνεται επίσης για τις first class υπηρεσίες, τις γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει καθώς και τις συνεδριακές υποδομές του. Το The Excelsior είναι μέλος του ΤΟR Hotel Group και της αλυσίδας Small Luxury Hotels of the World.

 

www.excelsiorhotel.gr

The Excelsior Thessaloniki

@excelsior_gr

#excelsiorgr10