Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού 2021 του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού 2021 του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

teleti apofoitisis tis st' dimotikou 2021 tou kolegiou delasal.jpg

07/07/2021


20 Χρόνια Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» και … συνεχίζουμε! Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού 2021 του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου. Το θεατρικό δρώμενο, το οποίο διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ταξίδεψε το κοινό από το παρελθόν στο μέλλον, αναδεικνύοντας τις διαχρονικές λασαλιανές αξίες.

teleti apofoitisis tis st' dimotikou 2021 delasal.jpg

Στιγμιότυπο της τελετής αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ευτυχής συγκυρία ήταν και η επετειακή χρονιά του εορτασμού των 20 χρόνων της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου. Αλλά και των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Οι μαθητές κλήθηκαν να φανταστούν πώς θα ορίζεται η έννοια της επανάστασης στο μέλλον και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση. Παρουσίασαν το σχολείο τους 100 χρόνια μετά, μέσα από το πρίσμα της έκρηξης της τεχνολογίας.

Οδήγησαν το κοινό στο γενικό συμπέρασμα ότι, όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν αλλάξουν οι συνθήκες, οι αρχές όπως ο σεβασμός, η αδελφοσύνη, η ενσυναίσθηση και η φιλία δεν πρέπει να χαθούν. Η ΑΓΑΠΗ θα είναι η οδηγός.

teleti apofoitisis tis st' dimotikou 2021 delasal 2.jpg

Στιγμιότυπο της τελετής αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» εύχεται ολόψυχα στα παιδιά καλή πορεία στο Γυμνάσιο, να στοχεύουν πάντα στα άστρα και να φτάσουν εκεί που δεν μπορούν.

 Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

 

 

teleti apofoitisis tis st' dimotikou 2021 delasal 3.jpg

Frère Nicolas Πρίντεζης, Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ»), Χάρης Μαυρίδης (Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου)


teleti apofoitisis tis st' dimotikou 2021 tou kolegiou delasal 1.jpg

Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ»)

 

 

 

Τελετή Αποφοίτησης της ΣΤ΄ Δημοτικού 2021 του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»