Τελετή Αποφοίτησης της Γ' Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Τελετή Αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

OraThess Post Thumb

13/07/2020


Στην πανέμορφα στολισμένη αυλή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, η Τελετή Αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου, μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γιορτής και συγκίνησης.

teleti apofoitisis delasal.jpg

2. Στιγμιότυπο της Τελετής Αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Οι τελειόφοιτοι, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τη φετινή σχολική χρονιά, εξέφρασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα που τους κατέκλυζαν. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν οι αναμνήσεις τους από τα 12 και πλέον χρόνια που μοιράστηκαν όλοι μαζί, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο και ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στην Γ’ Λυκείου.

vraveio delasal.jpg

O Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ» κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, απένειμε στην τελειόφοιτο το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Οι τελειόφοιτοι απέδωσαν την κοινή μαθητική τους πορεία με ένα εξαιρετικό κείμενο στα γαλλικά, ένα συγκινητικό τραγούδι στα αγγλικά. Καθώς και με τους ευχαριστήριους λόγους τους σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου, κ. Ι. Παπαδόπουλος, απένειμε στην τελειόφοιτο Χριστίνα Παναγοπούλου το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ». Για την άριστη πορεία των έξι ετών της στο Γυμνάσιο-Λύκειο. Τη συμβολή της στην ανάδειξη των ανθρωπιστικών αξιών και τις ακαδημαϊκές διακρίσεις της.

teleti apofoitisis tis g lykeiou tou kolegiou delasal.jpg

Η ΓενικήΥποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» κα. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου
με τελειόφοιτο,σε στιγμιότυπο απονομής.

Η εκδήλωση έκλεισε με μία δεξίωση προς τιμήν των νέων αποφοίτων μας, στον αύλειο χώρο του σχολείου. Όπου οι οικογένειές τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ευχάριστη, εορταστική βραδιά, στο ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον του «ΔΕΛΑΣΑΛ». Κρατώντας τις κοινωνικές αποστάσεις και επικοινωνώντας με την καρδιά και το συναίσθημα!

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

Τελετή Αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»