Σημαντική διάκριση για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Σημαντική διάκριση για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

02/10/2019


Βράβευση για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στα Πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Σημαντική διάκριση απέσπασε το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για τη συνολική προσφορά του στο Ελληνικό Επιχειρείν. Στο πλαίσιο του νέου θεσμού επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» που τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

diavalkaniko

Βράβευση του Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, από τον κ. Γεώργιο Πατούλη, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Περιφερειάρχη Αττικής

Το βραβείο ήρθε σε αναγνώριση της διαχρονικής συνεισφοράς του Ιατρικού Διαβαλκανικού στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Καθώς στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του κατόρθωσε να ανεβάσει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας και να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη σημείο αναφοράς για την υγεία σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παραλαμβάνοντας το Βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος τόνισε πως«το βραβείο αυτό ανήκει στους χίλιους αφοσιωμένους εργαζομένους και στελέχη του Διαβαλκανικού. Στους 700 κορυφαίους ιατρούς-συνεργάτες του και πάνω από όλα, στον οραματιστή και ιδρυτή του, Πρόεδρο Γιώργο Αποστολόπουλο».