Πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου Macan της Porsche – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου Macan της Porsche

OraThess Post Thumb

04/03/2019


Ένα εξαιρετικό διήμερο event πραγματοποίησε η εταιρία Porsche Hellas – ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου Macan στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Porsche Center στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου οι φίλοι της Porsche και όχι μόνο, είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά για 1η φορά το νέο μοντέλο Macan αλλά και να πραγματοποιήσουν ολιγόλεπτο test drive επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες που προσφέρει.

Η Macan αποτελεί αδιαμφισβήτητο success story για την Porsche, με πάνω από 350.000 πωλήσεις παγκοσμίως από το 2014. Η νέα γενιά της έρχεται να προσθέσει το δικό της κεφάλαιο στην επιτυχία, ανασχεδιασμένη, με επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό. Επιτυγχάνοντας εξαιρετικές οδηγικές επιδόσεις και κάνοντάς την ιδανική για την καθημερινή ζωή.

Εκτός από την οδηγική εμπειρία ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές που προσέφερε η PORSCHE Hellas σε προηγούμενα μοντέλα αυτοκινήτων.

Το διήμερο event άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους της PORSCHE. Οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους της εταιρίας λύνοντας οποιαδήποτε απορία τους αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν.