Παρουσίαση Βιβλίου ''Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη'' – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Παρουσίαση Βιβλίου ”Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη”

parousiasi vivliou agora modiano sti thessaloniki.jpg

31/05/2023


Το λεύκωμα «Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη» από τις Εκδόσεις ΚΑΠΟΝ φιλοξενεί κείμενα πολιτικών, πανεπιστημιακών, επιχειρηματιών, αθλητών, θεσμικών φορέων της Θεσσαλονίκης. Επιστημόνων που μοιράζονται συγκινητικές αναμνήσεις αλλά και αυθεντικές μαρτυρίες που έζησαν για πολλά χρόνια την Αγορά Μοδιάνο. Οι οποίες σκιαγραφούν με χιούμορ και με έναν μοναδικό τρόπο«την εποχή που άφησε εποχή» και χαράκτηκε τόσο στο μυαλό όσο και στην ψυχή πολλών Θεσσαλονικέων.

Με αφορμή την επαναλειτουργία της Αγοράς Μοδιάνο από τον Όμιλο Φάις τον Δεκέμβριο του 2022, οι συγγραφείς του βιβλίου διηγούνται ιστορίες. Ανασκαλεύουν μνήμες από μνημειώδεις διασκεδάσεις και πολυσυζητημένα γλέντια, καθημερινά οικογενειακά ψώνια αλλά και εκλεκτές αγορές για ειδικές περιστάσεις. Για να φτάσουμε στο σήμερα με αφηγήσεις για την ανακαίνιση και τα απαιτητικά βήματα αποπεράτωσης μέχρι το τελικό αποτέλεσμα και τη νέα εποχή της Αγοράς.

parousiasi vivliou agora modiano.jpg

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιείται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Αγορά Μοδιάνο.

Συντονιστής της παρουσίασης είναι ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας. Ενώ θα μιλήσουν, με αλφαβητική σειρά οι: Ευάγγελος Βενιζέλος, Πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών. Πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή ΑΠΘ. Αναστάσιος Κωτσιόπουλος, Ομότιμος καθηγητής Αρχιτεκτονικής Α.Π.Θ, Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Άγγελος Ρέντουλας, Αρχισυντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος» και των Γαστρονομικών Εκδόσεων της Καθημερινής. Μαίρη Χατζάκου, Πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα συνοδεύσουν εκλεκτές γεύσεις από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο. Ενώ χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το makthes.gr

 

Παρουσίαση Βιβλίου ”Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη”