Παρουσίαση του λευκώματος «ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Παρουσίαση του λευκώματος «ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Χασδάι Καπόν, Μαίρη Χατζάκου (Πρόεδρος Δ.Σ. ΜΕΒΓΑΛ),Ευάγγελος Βενιζέλος, Ραχήλ Καπόν (των Εκδόσεων Καπόν), Μωησής Καπόν (των Εκδόσεων Καπόν), Σταύρος Τζίμας Αναστάσιος Κωτσιόπουλος, Σάμη Φάις, Λου Φάις, Γιάννης Μπουτάρης .jpg
Χασδάι Καπόν, Μαίρη Χατζάκου (Πρόεδρος Δ.Σ. ΜΕΒΓΑΛ),Ευάγγελος Βενιζέλος, Ραχήλ Καπόν (των Εκδόσεων Καπόν), Μωησής Καπόν (των Εκδόσεων Καπόν), Σταύρος Τζίμας Αναστάσιος Κωτσιόπουλος, Σάμη Φάις, Λου Φάις, Γιάννης Μπουτάρης

18/06/2023


Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο η παρουσίαση του λευκώματος «ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» από τις Εκδόσεις ΚΑΠΟΝ, στα πλαίσια της επαναλειτουργίας της Αγοράς μετά την ριζική ανακατασκευή της από τον όμιλο Φάις.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης.

parousiasi tou lefkwmatos agora modiano thessaloniki foto.jpg

Επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι των τεχνών και πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι, άκουσαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τους κυρίους Σταύρο Τζίμα (συντονιστή της εκδήλωσης). Ευάγγελο Βενιζέλο, Αναστάσιο Κωτσιόπουλο και τις κυρίες Μαίρη Χατζάκου και Ραχήλ Μισδραχή-Καπόν να διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες. Nα μοιράζονται «εικόνες» εκείνης της εποχής και να «ταξιδεύουν» το κοινό με τις θρυλικές αναμνήσεις. Aπό μια περίοδο που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των Θεσσαλονικέων αλλά και των Αθηναίων. Όπως και πολλών άλλων επισκεπτών της ονομαστής «Στοάς».

Οι συντελεστές της εκδήλωσης συμφώνησαν όλοι ανεξαιρέτως ότι η νέα εκδοχή της Αγοράς Μοδιάνο «ήρθε για να μείνει».

parousiasi tou lefkwmatos agora modiano thessaloniki eisodos.jpg

Καθώς και να σηματοδοτήσει την έναρξη του «νέου λευκώματος» από τον «συγγραφέα του μέλλοντος». Ο σύγχρονος, ευρωπαϊκός, μοντέρνος και δυναμικός χαρακτήρας της ανακαινισμένης Αγοράς Μοδιάνο εντυπωσίασε τους καλεσμένους. Καθώς βαδίζει σταθερά προς την ολοκλήρωση της ανανεωμένης εικόνας του.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε δεξίωση με πλήθος εδεσμάτων από τα καταστήματα εστίασης και λιανικής της Αγοράς Μοδιάνο. Τα οποία ετοίμασαν για να παρουσιάσουν στους προσκεκλημένους.

Το λεύκωμα «ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» φιλοξενεί κείμενα πολιτικών, πανεπιστημιακών, επιχειρηματιών. Αθλητών, θεσμικών φορέων της Θεσσαλονίκης, επιστημόνων. Που μοιράζονται συγκινητικές αναμνήσεις αλλά και αυθεντικές μαρτυρίες. Οι οποίες σκιαγραφούν με χιούμορ και με έναν μοναδικό τρόπο«την εποχή που άφησε εποχή» και χαράκτηκε τόσο στο μυαλό όσο και στην ψυχή πολλών Θεσσαλονικέων.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και makthes.gr

Παρουσίαση του λευκώματος «ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»