Οσκαρική συνεργασία της Derma-Act – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Οσκαρική συνεργασία της Derma-Act

oscariki synergasia tis derma act.jpg
Η Υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ Μαρία Μπακάλοβα και η Derma-Act Clinic - Επαναπροσδιορίζουν το Πρότυπο Ομορφιάς.

15/01/2024


Οσκαρική συνεργασία της Derma-Act για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας ! Η Υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ Μαρία Μπακάλοβα και η Derma-Act Clinic – Επαναπροσδιορίζουν το Πρότυπο Ομορφιάς.

Η κλινική Derma-Act και η υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ, ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα, συνδέονται μέσω της αποφασιστικότητας και της αφοσίωσής τους  προς την επίτευξη των ονείρων τους. Αυτή η πορεία απαιτεί συνεχόμενη προσπάθεια για να πραγματοποιήσουν και να απολαύσουν τις επιτυχίες που ακολουθούν. Έτσι σήμερα γιορτάζουν την επίτευξη των πρώτων στόχων!

Η Derma-Act γίνεται 1 έτους!

Τον προηγούμενο χρόνο, η Derma-Act μετέτρεψε ένα απλό όνειρο σε στόχο, ο οποίος άρχισε σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα. Τώρα, είναι η κατάλληλη ώρα να γιορτάσουμε μαζί σας αυτήν την επιτυχία.

Η κλινική θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους ασθενείς της, που συνέβαλαν στην επιτυχία της τον περασμένο χρόνο,προσφέροντας μια μοναδική προσφορά.

Από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 9 Μαρτίου, στην Derma-Act μπορείτε να απολαύσετε μόνο με €299* ένα μοναδικό πακέτο που περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό συνεδριών για θεραπείες με λέιζερ και χρήση όλων των ιατρικών μηχανημάτων της κλινικής.

Αν και ο αριθμός των συνεδριών είναι απεριόριστος, η διαθεσιμότητα των ραντεβού είναι περιορισμένη…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επισκεφτείτε τη σελίδα μας derma-act.gr

Οσκαρική συνεργασία της Derma-Act