Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

OraThess Post Thumb

03/07/2020


40 χρόνια Χειμερινοί Κολυμβητές την Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2020.

Στην Μονή Λαζαριστών  θα “βουτήξουν” την Δευτέρα 27 Ιουλίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές. Το μακροβιότερο ελληνικό σχήμα, που συνεχίζει εδώ και πολλά χρόνια την χαρακτηριστική του διαδρομή, με απρόβλεπτες στροφές.

xeimerinoi kolymvites bakirtzis.jpg

Ο Αργύρης Μπακιρτζής με την παρέα του από εκλεκτούς μουσικούς και φίλους, δίνει το καλοκαιρινό του ραντεβού στην Μονή Λαζαριστών με ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης,  τραγούδια από την 40χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή , με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα.

Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους. Αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιαίτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίστηκαν το 1981 με τον δίσκο «Χειμερινοί Κολυμβητές» και έκτοτε έχουν εκδώσει τους δίσκους «Από το πάρκο στη Μυροβόλο». «Μ’ αγαπάς;», «Δακοκτόνοι», «Όχι λάθη, πάντα λάθη». «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», «Το πέρασμά σου» και «23 κόκκινα φώτα». Από το 1981 δίνουν κατά μέσο όρο 10-20 συναυλίες το χρόνο. Εκτός Ελλάδος έχουν εμφανιστεί στη Μασσαλία και την Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, διαμορφώνουν το πρόγραμμα τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιαίτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.

oi xeimerinoi kolymvites live.jpg

Έτσι, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού. Κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

 

Τιμή εισιτηρίων: 11 ( κερκίδες ), 13 ( Β ζώνη ) , 15  ( Α ζώνη ) ευρώ. Όλες οι θέσεις είναι  καθήμενων και  αριθμημένες
Προπώληση: Viva.gr

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 589200

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών