Οι “RobotHood” του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή του First Lego League – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Οι “RobotHood” του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή του First Lego League

oi robothood tou kolegiou delasal stin koryfi tou First Lego League.jpg

06/04/2022


Οι “RobotHood”, η ομάδα Ρομποτικής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», έφτασε στην κορυφή του τελικού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής, First Lego League Θεσσαλονίκης, με θέμα Cargo Connect. Ο οποίος διεξήχθη στη Δ.Ε.Θ., το Σάββατο και την Κυριακή, 2 & 3 Απριλίου 2022. Κερδίζοντας τη δεύτερη θέση, σε μια από τις πιο σημαντικές κατηγορίες, αυτή του Core Values. Η ομαδικότητα και το πνεύμα συνεργασίας, που διέπει την ομάδα των Robothood, τους έδωσαν το πολυπόθητο βραβείο.

Οι  «RobotHood», κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το δικό τους ρομπότ στο Robot Game. Καθώς και στο Innovation Project και πήραν μέρος και στον μεγάλο τελικό του «Global Innovation Awards». Ρίχτηκαν στον αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή των 10 καλύτερων ομάδων. Ανάμεσα στις 150, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό από όλη την Ελλάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές Αλέξανδρο Μ., Ανδρέα Π., Τάσο Τ., Γιάννη Φ., Ελισάβετ Π. και Βασιλική Π. για την αγωνιστικότητα, την επιμονή και την αγάπη τους για τη ρομποτική. Αλλά και τους προπονητές τους, κ. Καουσλίδη Βλαδίμηρο και κ. Γκίλα Δημήτρη, που στήριξαν, εκπαίδευσαν και ενέπνευσαν τα παιδιά. Το βλέμμα τώρα είναι στραμμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο οποίο ευχόμαστε να δούμε τους RobotHood να εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό!

GO RobotHood!

 Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

Οι “RobotHood” του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή του First Lego League