Νέο Προεδρείο στο ΣΥ.ΦΑ. – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Νέο Προεδρείο στο ΣΥ.ΦΑ.

neo proedreio sto sy.fa.jpg

19/10/2022


Νέο Προεδρείο στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.) Θεσσαλονίκης

Ο ΣΥ.ΦΑ., η μεγαλύτερη φαρμακαποθήκη στην Ελλάδα και μία από τις τρεις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα, αναγγέλλει τα αποτελέσματα της πρόσφατης ψηφοφορίας του Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή του Νέου Προεδρείου με την παρακάτω σύνθεση: Πρόεδρος  Νικολαΐδης Σπυρίδων. Αντιπρόεδρος  Ευγενίδης Διονύσιος, Γεν. Γραμματέας Ναούμ Παναγιώτης.Ταμίας  Γρηγοριάδης Σιδέρης.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο νέος Πρόεδρος του  ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κ. Σπύρος Νικολαΐδης, μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω σήμερα τη θέση του Προέδρου του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε να αναλάβω το τιμόνι του ιστορικού Συνεταιρισμού μας. Τόσο η καθολική στήριξή σας όσο και οι συγκινητικές ευχές σας, με οπλίζουν με αγάπη, δύναμη και πείσμα για επιτυχία.

Γαλουχήθηκα στα δύσκολα και από νωρίς βίωσα τις ευθύνες της επιλογής μου, να ασχοληθώ με τα θέματα του Συνεταιρισμού. Ως Γενικός Γραμματέας του Συνεταιρισμού συν-διαχειρίστηκα τους ισχυρούς κλυδωνισμούς που προκάλεσαν η κρίση, τα μνημόνια και η πανδημία  COVID-19. Κατάλαβα ότι όποιες κι αν είναι οι αναποδιές και οι προκλήσεις, χρειάζεται δύναμη, επιμονή και θέληση για να τις ξεπεράσεις και να αναπτυχθείς περαιτέρω.

Σήμερα αναλαμβάνω την Προεδρία εν μέσω πόλεμου στην Ουκρανία που επηρεάζει σημαντικά την εφοδιαστική αλυσίδα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας. Η σημαντική κληρονομία που αφήνει ο ηγέτης και οραματιστής  π. Πρόεδρός  μας κ. Λάζαρος Φαρσάκης αποτελεί την βάση για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Δεσμεύομαι πως θα εργαστώ με όλο μου το είναι για να εξασφαλίσω στον Συνεταιρισμό και τα μέλη μας το αναπτυξιακό μέλλον που μας αξίζει.

Ο Συνεταιρισμός μας βρίσκεται σε τροχιά ανόδου που προκύπτει από τις εκ βάθρων οργανωτικές αλλαγές που εκτελέσαμε. Συνεχώς επενδύουμε στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού. Προχωρώντας σε εκτεταμένες αναδιαρθρώσεις τμημάτων, είτε καταργώντας είτε δημιουργώντας νέες Διευθύνσεις.

Στόχος μου είναι η ΕΠΑΝΕΦΕΥΡΕΣΗ του Συνεταιρισμού μας και μια νέα διακυβέρνηση. Χρειαζόμαστε μια αφοσιωμένη, ισχυρή και προσηλωμένη στο στόχο της ηγεσία.

Το προσεχές διάστημα οι αλλαγές στον Συνεταιρισμό θα είναι μία σχεδόν συνεχής διαδικασία. Έχουμε θέσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα ενεργειών και δράσεων στα πλαίσια του επιχειρησιακού πλάνου «SYFA NewEra».»

Νέο Προεδρείο στο ΣΥ.ΦΑ.