Νέο Deviate Nitro Elite Racer από την PUMA – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Νέο Deviate Nitro Elite Racer από την PUMA

neo Deviate Nitro Elite Racer apo tin puma.jpg

11/07/2022


Deviate Nitro Elite Racer

Το κορυφαίο και πολυαναμενόμενο δρομικό παπούτσι από την PUMA!

Το νέο Deviate Nitro Elite Racer αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των running παπουτσιών της PUMA. Απευθύνεται αποκλειστικά σε elite δρομείς. Το συγκεκριμένο παπούτσι αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία. Καθώς ξεχωρίζει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, προσδίδοντας άνεση, σταθερότητα και φυσικά ταχύτητα.

Η PUMA, μετά από χρόνια έρευνας και προσπάθειας, χτίζει με γρήγορους ρυθμούς μία αυτοκρατορία στον χώρο του running, με κυρίαρχο το Deviate Nitro Elite Racer. Όπως είχε αναφέρει και o Rudolf Dassler, ιδρυτής της εταιρείας, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά ενός πούμα. Φαίνεται λοιπόν ότι η ταχύτητα, η δύναμη, η αντοχή και η ευκινησία του ζώου αποτυπώνονται τέλεια στο νέο Deviate Nitro Elite Racer.

To super shoe της PUMA προσφέρει προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες για αξεπέραστες επιδόσεις και ασυναγώνιστες ταχύτητες

 

Deviate Nitro Elite Racer puma karaiskos.jpg

Εγκεκριμένο από τους κορυφαίους αθλητές σε όλον τον κόσμο, το Deviate Nitro Elite θεωρείται πλέον το top-tier παπούτσι για κάθε αγώνα. Το mix της τεχνολογίας INNOPLATE με τον αφρό NITRO, δημιουργεί έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους θέλουν πάντα να οδηγούν την κούρσα.

INNOPLATE: Το carbonplate ή αλλιώς “INNOPLATE” για την PUMA έχει σχεδιαστεί από 100% ίνες άνθρακα. Το οποίο λειτουργεί ως μοχλός για μεγαλύτερη ώθηση κατά το toe-off.

NITRO: Ο αφρός NITRO Elite παρέχει εξαιρετική απόκριση και απορρόφηση κραδασμών για ένα safe, fastrun. Η PUMA ανανέωσε το κορυφαίας ποιότητας αφρώδες υλικό Nitro,  χωρίς να αυξήσει το βάρος του παπουτσιού. Έτσι, το Deviate Nitro Elite Racer παραμένει στα κορυφαία light weight δρομικά παπούτσια στην αγορά με συνολικό βάρος 191 γραμμάρια (νούμερο 42). Η τεχνολογία NITRO παρέχει επίσης μέγιστη επιστροφή ενέργειας έως και 80% για unreal χρόνους.

PUMA GRIP: Η τεχνολογία PUMA GRIP προσθέτει σταθερότητα σε κάθε βήμα, χάρη στο ανθεκτικό καουτσούκ της εξωτερικής σόλας. Με 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τους προκάτοχούς της, η τεχνολογία PUMA GRIP συμβάλει δραστικά για ένα effortless run.

Deviate Nitro Elite Racer puma karaiskos.jpg

 

 

 

 

Τα προϊόντα της Puma διατίθενται στο PUMA  store στην Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A. Στο eshop αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσημος αντιπρόσωπος της PUMA είναι ο Όμιλος Fais.

Νέο Deviate Nitro Elite Racer από την PUMA