Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή!

kolegio delasal dinoume aima dinoume zwh.jpg

28/05/2021


Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή!

Mε επιτυχία και ασφάλεια η εθελοντική αιμοδοσία του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με μεγάλη επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια, για δεύτερη φορά τη φετινή σχολική χρονιά, η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ», με τη συνδρομή της κινητής μονάδας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

kolegio delasal aimodosia 1.jpg

Απόφοιτοι, γονείς, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό αλλά και φίλοι του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ» έδωσαν το δυναμικό «παρών», ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και, με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη, χάρισαν το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού του«ΔΕΛΑΣΑΛ» και πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου του «ΔΕΛΑΣΑΛ», καθώς και του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

«Μαζί και από Κοινού» τα καταφέραμε και πάλι!

 Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

kolegio delasal aimodosia 2.jpg

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή!