Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» - 100% επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – 100% επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

kolegio delasal 100% epityxia stis panelladikes eksetaseis 2021.jpg

01/09/2021


Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, για άλλη μια χρονιά, στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου. Οι οποίοι εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας, σημειώνοντας 100% επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 .

Η επιτυχία των μαθητών στο 70% αφορά σχολές της Θεσσαλονίκης και, μάλιστα, το 76% αφορά σχολές της προτίμησής τους.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συνεχίζει την επιτυχημένη παράδοση των υψηλών ποσοστών εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η φετινή επιτυχία και οι εξαιρετικές επιδόσεις οφείλονται στην προσπάθεια, στην προσήλωση στον στόχο, στον μόχθο και στον αγώνα των ίδιων των παιδιών. Αλλά και των γονέων τους και των εκπαιδευτικών τους, οι οποίοι τους παρέχουν σταθερά ποιοτικό έργο.

Αγαπητοί απόφοιτοι, ευχόμαστε αυτά τα άριστα αποτελέσματα να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας, προσωπικής εξέλιξης, αλλά και της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών σας!

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.  Ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – 100% επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021