Η Όλγα Καραβερβέρη σχεδιάζει μάσκες για καλό σκοπό – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Η Όλγα Καραβερβέρη σχεδιάζει μάσκες για καλό σκοπό

OraThess Post Thumb

07/01/2021


Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη σχεδιάζει μάσκες και στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα κατά του κορονοϊού

Η Όλγα Καραβερβέρη έχει αποδείξει ότι είναι ένα άτομο με κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη. Η οποία  προτάσσει τις δυνάμεις και τις ικανότητές της για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας αξιοποίησε τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτει για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

i olga karaververi sxediazei maskes.jpg

Η Όλγα Καραβερβέρη με μια από τις υφασμάτινες μάσκες προστασίας που σχεδίασε

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της, με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης καθώς και στο χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, είναι η πρώτη σχεδιάστρια που στηρίζει, έμπρακτα, την μάχη κατά της πανδημίας. Δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει και επιχειρεί. Μέσα, λοιπόν, από την τεχνογνωσία της, και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας, ανέστειλε την παραγωγή των συλλογών της. Ακολούθως έστρεψε όλες τις δυνάμεις της στην παραγωγή βαμβακερών μασκών για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά.

Η σχεδιάστρια λοιπόν, συνεισφέρει μέσα από των σχεδιασμό υφασμάτινων μασκών προστασίας που είναι τόσο αναγκαίες την συγκεκριμένη περίοδο. Μάλιστα, η Όλγα Καραβερβέρη πέρα από τις απλές μάσκες σχεδιάζει και ειδικά διαμορφωμένες μάσκες με διαφάνεια. Οι τελευταίες  επιτρέπουν την χειλεανάγνωση, για τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της σχεδιάστριας:

https://olgakaraververis.com/

Όλγα Καραβερβέρη