Η νέα Dior και Technogym Limited Edition – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Η νέα Dior και Technogym Limited Edition

i nea dior kai Technogym Limited Edition.jpg

23/02/2022


Η Technogym και ο Οίκος Dior συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια αποκλειστική, περιορισμένης έκδοσης, σειρά προϊόντων γυμναστικής, Dior και Technogym Limited Edition, διαθέσιμα στα popup καταστήματα Dior Vibes.

Η καινοτομία της Technogym συναντά την κομψότητα του Dior για μια συναρπαστική νέα limited σειρά προϊόντων οικιακής γυμναστικής. Η οποία περιλαμβάνει διάδρομο, πάγκο πολλαπλών λειτουργιών και μπάλα ευεξίας. Το αποτέλεσμα μιας πρωτότυπης συνάντησης μεταξύ του κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας Technogym και της δημιουργικής ομάδας του Dior, τρία από τα πιο εικονικά προϊόντα Technogym επανεξετάζονται με κωδικούς Dior. Για να γίνουν σύμβολα τελειότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια, ενσωματώνοντας τις αξίες και την κουλτούρα που μοιράζονται και οι δύο μάρκες.

 

Κατασκευασμένες στην Ιταλία στο Technogym Village, αυτές οι ξεχωριστές δημιουργίες αντικατοπτρίζουν την αμοιβαία δέσμευση να προωθήσουν έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει τη σωματική άσκηση και το στυλ. Για να ενθαρρύνουν  τους ανθρώπους να ζήσουν μια ευτυχισμένη και πιο υγιή καθημερινότητα.

 

Ο Nerio Alessandri – Ιδρυτής της Technogym and Wellness Designer – σχολιάζει: “Αυτός ο κοινός στόχος τελειότητας δίνει ζωή σε μια περιορισμένη σειρά καινοτόμων προϊόντων Technogym που χαρακτηρίζονται από τη μοναδική γοητεία του Maison Dior. Δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν την έννοια της ευεξίας στις νέες γενιές. Να προσφέρουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική και ακαταμάχητη εμπειρία»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σειρές Dior και Technogym Limited Edition μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Dior. Βουκουρεστίου 18, Αθήνα.

Οι σειρές είναι διαθέσιμες με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR

Technogym Myrun for Dior - COPYRIGHT LAURA JANE COULSON.jpg

 

 

Αυτός ο κομψός, συμπαγής και αθόρυβος διάδρομος συνδέεται με το tablet σας και προσφέρει πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα on-demand προπονήσεων τρεξίματος και περπατήματος σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Απλώς τοποθετώντας ένα tablet στην κονσόλα του MY RUN, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μία από τις on-demand προπονήσεις. Στις οποίες θα τους καθοδηγεί ο αγαπημένος τους εκπαιδευτής.

 

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Technogym Bench for Dior - COPYRIGHT LAURA JANE COULSON.jpg

 

 

 

 

Αυτός ο καινοτόμος πάγκος προσφέρεται για τις αμέτρητες επιλογές ασκήσεων που μπορεί κάποιος να κάνει σε έναν μικρό χώρο. Ο πάγκος περιλαμβάνει μια σειρά από αλτήρες, λάστιχα και βάρη knuckles που επιτρέπουν την εκτέλεση πάνω από 200 ασκήσεων. Τις οποίες ο ασκούμενος έχει τη δυνατότητα να βρει στο TechnogymApp, που διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με on-demand προπονήσεις.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Technogym Ball for Dior COPYRIGHT LAURA JANE COULSON.jpg

 

 

 

Σχεδιασμένη για να σας κρατά εν κινήσει ακόμη και ενώ κάθεστε! Η Technogym Ball έχει διττό ρόλο καθώς είναι και κάθισμα αλλά και εργαλείο ευεξίας. Το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε πραγματοποιώντας ένα πλήρες πρόγραμμα άσκησης για ευελιξία, τόνωση και ισορροπία.

H Technogym διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον Όμιλο Fais.

ABOUT DIOR

Ο Christian Dior ήταν ο σχεδιαστής των ονείρων. Το 1946, ίδρυσε τον Οίκο του, ο οποίος έφερε την επανάσταση του New Look. Το διορατικό του πνεύμα δεν έπαψε ποτέ να δοξάζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. «Το ύφασμα είναι μόνο το όχημα των ονείρων μας (…). Η μόδα, συνολικά, προέρχεται από ένα όνειρο και το όνειρο είναι μια απόδραση », έγραψε.

Έχοντας ως κεντρικό άξονα αυτή την μοναδική κληρονομιά, οι Creative Directors του Οίκου αναβιώνουν αυτό το μοναδικό δημιουργικό πάθος, τη δύναμη και το νεοτερισμό του. Κάνοντας τη μαγεία του Dior να εξακολουθεί να ζει με το θράσος, την αριστεία του savoir-faire και τη μοναδική ομορφιά της χειρονομίας. Η Maria Grazia Chiuri ανακηρύχθηκε Creative Director γυναικείων συλλογών υψηλής ραπτικής, ready-to-wear και αξεσουάρ για τον  Οίκο Dior. Από τον Ιούλιο του 2016, και έγινε η πρώτη γυναίκα που κατέχει αυτή τη θέση στον Οίκο. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, και μέσω των πολλών συνεργασιών της, έχει φέρει στο προσκήνιο ταλέντα. Επίσης έχει αναδείξει την εφευρετικότητα και την αφοσίωση καλλιτεχνών και τεχνιτών από όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/Technogym_Dior_Limited_Edition

Η νέα Dior και Technogym Limited Edition