Η Μαρίνα Σπανού στο Block 33 Garden – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Η Μαρίνα Σπανού στο Block 33 Garden

Μαρίνα Σπανού "Σαν κάτι ρετρό" στο Block 33 Garden, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 . Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Σπανός.

01/09/2021


Μαρίνα Σπανού “Σαν κάτι ρετρό” στο Block 33 Garden, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021   . Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Σπανός

Οι πρώτες εμφανίσεις της Μαρίνας Σπανού μετά από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου στα Lunar Sessions της Αθήνας τις Κυριακές 12 και 26 Σεπτεμβρίου είναι ήδη Sold Out!

Η Μαρίνα Σπανού μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου «Κι Αν Ποτέ Μαραθεί» ξεκινάει το μουσικό της ταξίδι και με την κιθάρα της ανηφορίζει στον επόμενο σταθμό των live της, την Θεσσαλονίκη, το Σάββατο18 Σεπτεμβρίου στον κήπο του Block 33.

Αγκαζέ με το φεγγάρι τραγουδάμε με προσφωνήσεις ή χωρίς για όλες τις αναμονές, για τους Αυγούστους και τα ξενύχτια της πόλης, για τα τελευταία βαγόνια και τα πρώτα παγκάκια, για τα ρομάντζα τα χατζιδακικά και τις κρύες μπύρες.

marina spanou.jpg

Πληροφορίες

Block 33 Garden

26ης Οκτωβρίου 33

Ώρα προσέλευσης: 20.00 Ώρα Έναρξης: 21:00

Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων: 6949950530

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr

Mαρίνα Σπανού Links

https://www.youtube.com/channel/UC0mNKG9B6IioVmFtDQJK7UQ

https://www.instagram.com/marinaspanou_

https://www.tiktok.com/@marinaspanou_

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα. Σημείωση: δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

HAH! Comedy

www.hahcomedy.com

Follow us on: Facebook | YouTube | Instagram | TikTok

Η Μαρίνα Σπανού στο Block 33 Garden