Η Μαρία Κορινθίου παρουσιάζει τα φετινά Καλλιστεία – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Η Μαρία Κορινθίου παρουσιάζει τα φετινά Καλλιστεία

maria korin8iou kallisteia.jpg

03/10/2019


O μακροβιότερος διαγωνισμός ομορφιάς, Καλλιστεία Star Ελλάς, Miss Ελλάς, Miss Young, επιστρέφει ανανεωμένος με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου.

Οι νικήτριες κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς Miss Universe-Miss World. Το 1925 ξεκίνησε ο διαγωνισμός ομορφιάς με πρωτοβουλία της εφημερίδας Έθνος και από το 1990 ως το 2010 μεταδιδόταν τηλεοπτικά από τον Ant1. Το 2012 για πρώτη φορά μεταδόθηκε μέσω internet από το T-Life. Πέρσι μεταδόθηκε από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και Star Hellas αναδείχθηκε η Iωάννα Μπέλλα.

kallisteia.jpg

Ζωή Λάσκαρη, Ρίκα Διαλυνά, Κορίνα Τσοπέη, Τζένη Μπαλατσινού, Ειρήνη Σκλήβα, Μαριέττα Χρουσαλά, Κατερίνα Στικούδη, Δούκισσα Νομικού, Μαντώ Γαστεράτου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου…είναι μερικές από τις νικήτριες του μακροβιότερου διαγωνισμού ομορφιάς!

Τα τελευταία χρόνια τα Ελληνικά Καλλιστεία έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα από διαγωνισμούς που ουσιαστικά είναι κακέκτυπά τους… Ως αποτέλεσμα  οι Ελληνίδες δεν  θέλουν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς και  το θεωρούν υποτιμητικό.

kallisteia.jpg

Ο θεσμός “Ελληνικά Καλλιστεία” αλλάζει καθώς οι  Βασίλης Πρεβελάκης  και  Αναστάσιος Τρανούλης  τον προσαρμόζουν στα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, τα οποία επιτάσσει ο καιρός, ώστε να αναδεικνύονται υγιή πρότυπα τα οποία να συμβαδίζουν με το flow με την εποχή μας.

Η αλλαγή ξεκινά  από το μέρος διεξαγωγής! Ξεχνάμε τα κέντρα διασκέδασης και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου, θα μάθουμε ποια θα  είναι η επόμενη Star Hellas.

kallisteia.jpg

Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες εκτός από την εμφάνισή τους, θα μας δείξουν και το ταλέντο τους. Τα βραδινά φορέματα έχει αναλάβει ο Οίκος Τρανούλη και τα χτενίσματα είναι των κομμωτηρίων Gino.
Ηθοποιοί, συγκροτήματα κι επώνυμοι τραγουδιστές θα πλαισιώσουν τη “θεατρική” παράσταση.
Όλη η ελληνική showbiz θα δώσει το παρόν…

Η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, “Μαζί για τη Ζωή”.

Την σκηνοθεσία της βραδιάς έχει αναλάβει ο Τηλέμαχος Μουδατσάκης και  την χορογραφία ο Μιχάλης Γκούσης. Επιμέλεια ρούχων κάνει η Ρίτα Βασιλά και  την Φροντίδα και Επιμέλεια των Υποψηφίων έχει ο Βαγγέλης Σαλεύρης.  Οι κομμώσεις των μοντέλων είναι μία ευγενική προσφορά των κομμωτηρίων GINO.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Μαρία Κορινθίου.