Η INTERLIFE  χορηγός στο "7ο Sail for Pink" – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Η INTERLIFE  χορηγός στο “7ο Sail for Pink”

OraThess Post Thumb

20/05/2019


«Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής» η INTERLIFE  χορηγός στο “7ο Sail for Pink

«Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής» ήταν το σύνθημα της δράσης «Sail For Pink». Το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης. Τη δράση στήριξε για έβδομη συνεχή χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας “προσφέρω …αλλιώς ”.

Σκοπός των εκδηλώσεων και της φετινής χρονιάς ήταν να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση. Καθώς και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα για την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού αλλά και τη στήριξη ασθενών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή δράση του Sail For Pink, υπήρχε κινητή μονάδα του Θεαγενείου. Όπου οι γυναίκες είχαν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν.

Η INTERLIFE στηρίζει τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης. Επίσης συντονίζεται στην παγκόσμια μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο. Μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς και ενέργειας. Αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μέρος της φιλοσοφίας της.