"Φιλανθρωπική Εκδήλωση Παιδικού Xωριού SOS Πλαγιαρίου" – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

“Φιλανθρωπική Εκδήλωση Παιδικού Xωριού SOS Πλαγιαρίου”

filan8rwpiki ekdilwsi paidikou xwriou sos plagiariou.jpg
Η Ομάδα Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου: Ειρήνη Πασχαλέρη, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Φιορίνα Τσίπα, Μπέττυ Αναγνωστοπούλου – Καπανίδου, Τασούλα Ζαφειρούδη - Ιωαννίδη, Ρενάτα Τσιρλιγκάνη, Ντόμη Δεδέογλου, εκ των Χορηγών Grand Hotel Palace, Σύνθια Σάπικα, Μαρία Σαμαρά

01/12/2022


Φιλανθρωπική Εκδήλωση Παιδικού Xωριού SOS Πλαγιαρίου

« Come on…Let’s SOS again! »

 Η Ομάδα Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, ύστερα από τα δύο δύσκολα χρόνια που περάσαμε λόγω της πανδημίας, διοργάνωσε εκδήλωση με Φιλανθρωπικό χαρακτήρα την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στο Grand Hotel Palace, με μια αξέχαστη βραδιά με μουσική & χορό!

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκε για τη συνέχιση του έργου του συλλόγου. Συγκεκριμένα για την ενίσχυση της ομαλής λειτουργίας του Χωριού, όπου 30 περίπου παιδιά, ηλικίας 2-12 ετών, τα οποία στερούνται τη φυσική τους οικογένεια, να μπορέσουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζεστασιά, τη φροντίδα την εκπαίδευση και την ομαλή διαβίωση σε καθημερινή βάση.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Grand Hotel Palace, η συντονίστρια της Ομάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου Ρενάτα Τσιρλιγκάνη και η γνωστή δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα, μίλησαν για την δύναμη της προσφοράς και ευχαρίστησαν το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και στήριξή τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου. Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Μελίνα Δερμεντζοπούλου. Οι βουλευτές κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο κ. Δημήτρης Κούβελας καθώς και γνωστοί επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων και άλλων συλλόγων.

Η εκρηκτική live εμφάνιση του group της Partytura του Δημήτρη Φίστα, ξεσήκωσε τους καλεσμένους με γνωστές μουσικές επιτυχίες. Μετατρέποντας αυτήν την ξεχωριστή βραδιά σε ένα κεφάτο πάρτι.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς, οι οποίοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα ήταν: το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ. Το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Υπογονιμότητας ΙΑΚΕΝΤΡΟ. Η Εταιρία προϊόντων κομμωτικής περιποίησης ΚΥΑΝΑ, η Εταιρία Εύκαμπτων Υλικών Συσκευασίας A. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Ο Ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος παραγωγής δομικών υλικών ISOMAT. Η Εταιρία Ηλεκτρικών Επαγγελματικών συσκευών MORRIS ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και η Εταιρία εκθεσιακού marketing EXPOSYSTEM.

“Φιλανθρωπική Εκδήλωση Παιδικού Xωριού SOS Πλαγιαρίου”