Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Νέα συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι της Κορρές

OraThess Post Thumb

14/03/2019


Η παράδοση, το Ελληνικό γιαούρτι – πηγή έμπνευσης για την Κορρές – συναντάει την επιστήμη και την έρευνα, καλύπτοντας την πιο βασική ανάγκη της επιδερμίδας, την ενυδάτωση, με τον πλέον προηγμένο συνδυασμό της τεχνολογίας των πρεβιοτικών και προβιοτικών και ισχυρών φυσικών δραστικών.

Το Γιαούρτι έχει εκθειαστεί για τις καλλυντικές ιδιότητές του, αλλά μεταφέρει, παράλληλα, και ένα μοναδικό συναισθηματικό φορτίο – είναι κομμάτι της ελληνικής παράδοσης και των παιδικών χρόνων των περισσοτέρων ως το απόλυτο «αντίδοτο» στο αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα. Η ΚΟΡΡΕΣ υπήρξε η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που ενσωμάτωσε το γιαούρτι σε καλλυντική φόρμουλα, το Yoghurt Cooling Gel το 2003, μεταφέροντας στο ακέραιο την ισχυρή ενυδατική δράση του σε ένα προϊόν, που κατέληξε συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού και διεθνές best-seller της μάρκας. Το ίδιο συστατικό διασταυρώνεται με την προηγμένη τεχνολογία των πρεβιοτικών και προβιοτικών και επιπλέον ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες στη νέα συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι – προϊόντα που κυριολεκτικά ξεδιψούν την επιδερμίδα, προσφέροντας 48ωρη ενεργή ενυδάτωση[1] και ισορροπημένο, «δυνατό» δέρμα με υγιή, λαμπερή όψη.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

48ΩΡΗ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΥΓΙΗΣ ΟΨΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

ΚΡΕΜΑ-GEL ΗΜΕΡΑΣ • ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ / ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

ΚΡΕΜΑ-GEL ΗΜΕΡΑΣ • ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ

#KorresYoghurtMoistPro

ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ & ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

SUPERFOOD ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Έχοντας κάνει τη μετάβαση από το χώρο της διατροφής και αποτελώντας πλέον αντικείμενο εντατικής έρευνας στον τομέα της Δερματολογίας, τα προβιοτικά είναι το πιο πρόσφατο beauty buzzword. Αυτοί οι ζωντανοί μικροοργανισμοί είναι τα «καλά βακτήρια» που βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την ισορροπία του, συμμαχώντας με τα τρισεκατομμύρια βακτηρίων που ζουν σε αυτό, ενισχύοντας τη φυσική ασπίδα, γνωστή ως μικροβίωμα του δέρματος. Τα πρεβιοτικά είναι η πηγή ενέργειας των προβιοτικών – τροφοδοτούν τα βακτήρια,  ώστε να διατηρήσουν ένα ισορροπημένο μικροβίωμα, απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή λειτουργία του δερματικού φραγμού και την άμυνα του δέρματος. Στη νέα συλλογή, η τεχνολογία των πρεβιοτικών και προβιοτικών χαρίζει ένα βαθιά ενυδατωμένο, ισορροπημένο, δέρμα, που έχει αντοχή ώστε να διατηρεί τη νεανική όψη και φρεσκάδα του. Είναι αυτή η αντοχή και δύναμη που συμβάλλει στη λαμπερή εικόνα του δέρματος.

Νέα συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι της Κορρές.jpg

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΟΡΡΕΣ

Από τα πιο δημοφιλή συστατικά με αποδεδειγμένη ευεργετική δράση, το γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών. Αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, διαθέτει μοναδικές θρεπτικές ιδιότητες, ενώ είναι ισχυρός παράγοντας εντατικής ενυδάτωσης του δέρματος. Η νέα συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι της Κορρές περιέχει γιαούρτι ενισχυμένο σε πρωτεΐνες, μεγιστοποιώντας τα οφέλη αυτού του συστατικού, που αποτελεί love story για τη μάρκα.

WATER PATCH COMPLEX ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Tο Water Patch Complex, ένα ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μία δεξαμενή νερού για το δέρμα που διαρκεί 48 ώρες. Ένα υψηλής απόδοσης complex ενυδατικών παραγόντων που απελευθερώνονται σταδιακά για να κλειδώσουν το νερό στο δέρμα. Tο Water Patch Complex έχει διττό ρόλο – ένα ισχυρό waterboost, αλλά και ένα αποτελεσματικό προστατευτικό φιλμ για το δέρμα. Προσφέρει express και μακροπρόθεσμη βαθιά ενυδατική δράση που καταλήγει σε ένα εξαιρετικά απαλό δέρμα.

 3 x ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Τρεις τύποι υαλουρονικού οξέoς – υψηλού, standard και χαμηλού μοριακού βάρους – προσφέρουν τη μέγιστη ικανότητα δέσμευσης του νερού στο δέρμα, καθώς βελτιώνουν την υφή και ενδυναμώνουν το φυσικό ενυδατικό φραγμό του. Τα διαφορετικά μοριακά βάρη υαλουρονικού οξέoς επιτρέπουν την άμεση και σε βάθος απορρόφηση από το δέρμα για να εξυπηρετήσει την κύρια ιδιότητά του, ως μοναδικός ενυδατικός και απαλυντικός παράγοντας για «γεμάτη» όψη του δέρματος.

Νέα συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι της Κορρές.jpg

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

48ΩΡΗ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΥΓΙΗΣ ΟΨΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΡΕΜΑ-GEL ΗΜΕΡΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ •ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

48ΩΡΗ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Δροσερή κρέμα-gel με μη-λιπαρή υφή για 48ωρη ενεργή ενυδάτωση, εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος, προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, χαρίζοντας ισορροπημένο, «δυνατό» δέρμα με υγιή όψη.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΡΕΜΑ-GEL ΗΜΕΡΑΣ

ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

48ΩΡΗ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Δροσερή κρέμα ελαφριάς υφής με ματ αποτέλεσμα για 48ωρη ενεργή ενυδάτωση. Εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος. Προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, χαρίζοντας ισορροπημένο, «δυνατό» δέρμα, με υγιή όψη.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

48ΩΡΗ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ• ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Δροσερή κρέμα ματιών για 48ωρη ενεργή ενυδάτωση με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και εκχύλισμα rhodiolarosea. Προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και τόνωση, χαρίζοντας ανανεωμένο και ξεκούραστο βλέμμα.Το ειδικό κεραμικό tip εφαρμογής του προϊόντος προσθέτει στην εμπειρία χρήσης ένα μοναδικό coolingeffect. Συμβάλλοντας στη βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος.

Νέα συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι της Κορρές.jpg

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ

48ΩΡΗ ΕΝΕΡΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Βελούδινη κρέμα νύχτας για ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη. Εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και φυτικά βούτυρα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λείο δέρμα ήδη από το επόμενο πρωί. Ενώ χαρίζει ισορροπημένο, «δυνατό»δέρμα.

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

[1]Invivo μελέτη / μέτρηση με εργαστηριακό εξοπλισμό / 32 γυναίκες, ηλικίας 18-30 / καταγραφή επιπέδων ενυδάτωσης δέρματος κατόπιν 48 ωρών από την εφαρμογή του προϊόντος