Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Δείτε τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν ετήσια συνδρομή για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση μαθημάτων στο Catwalk!

OraThess Post Thumb

30/11/2018


Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Οι 2 τυχερές νικήτριες που κερδίζουν από μία ετήσια συνδρομή για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του εργαστηρίου Catwalk είναι οι:

Δήμητρα Μωραΐτη

Χριστοδούλα Βογιαντζή

Οι νικήτριες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6947700375, από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Το www.orathess.gr σε συνεργασία με το εργαστήρι ενδυματολογίας Catwalk προσφέρουν σε 2 παιδιά (από προσχολική ηλικία μέχρι 18 ετών) από μία ετήσια συνδρομή για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του εργαστηρίου, αλλά και συμμετοχή στο μεγάλο show του καλοκαιριού που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι το Catwalk.

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλή.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα και αυτομάτως συμμετέχετε στην κλήρωση.

 

Πατήστε εδώ:

 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 14:00 το μεσημέρι.

Η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 15:00 στο παρόν άρθρο.

 

kerdiste-3-mines-dorean-parakolouthisi-mathimaton-sto-catwalk

Τι είναι το Catwalk!

Το Catwalk είναι ένα πρωτοποριακό, μοναδικό στο είδος του, εργαστήρι ενδυματολογίας , που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε κάθε μάθημα, ο χώρος μετατρέπεται  σε ατελίε που αναδεικνύει το συναρπαστικό κόσμο της μόδας.

Ανοίγουμε το χρονοντούλαπο της ιστορίας και ταξιδεύουμε από την απαρχή της ένδυσης με προορισμό το παρόν, κάνοντας στάση στους πιο σημαντικούς σταθμούς της.

Το CatWalk, επιχειρεί να εξερευνήσει κάθε πτυχή της ιστορίας της ένδυσης και μέσα από τη διαδικασία αυτή διαμορφώνει τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα. Τα παιδιά, αντλούν πληροφορίες, μέσα από τη βιωματική μάθηση, σχετικά με την εξέλιξη του παγκόσμιου πολιτισμού και τα κατά τόπους ήθη και έθιμα καθώς και για τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα, αποκτώντας σφαιρική εικόνα για το αντικείμενο ενασχόλησης τους.

kerdiste-3-mines-dorean-parakolouthisi-mathimaton-sto-catwalk

Το “Catwalk”, είναι ένα πρότυπο ελληνικό εργαστήρι ενδυματολογίας, το μοναδικό στην Ελλάδα, για παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας .

Ένα εργαστήρι όπου τα παιδιά μαθαίνουν για τον παγκόσμιο πολιτισμό, την ιστορία της τέχνης, τον τρόπο να φροντίζουν το σώμα τους, τη σωστή διατροφή και φυσικά ενδυματολογικές τάσεις στις ηπείρους ανάλογα με την κουλτούρα, τις κλιματολογικές συνθήκες και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Τα παιδιά σταδιακά αποκτούν οικολογική συνείδηση, κριτική και δημιουργική σκέψη και διάφορες δεξιότητες και ικανότητες μέσω καλλιέργειας του πνεύματός τους.

kerdiste-3-mines-dorean-parakolouthisi-mathimaton-sto-catwalkΗ ένδυση αποτέλεσε τρόπο έκφρασης και προσδιορισμού των κοινωνικών συνθηκών, οικονομικών καταστάσεων, θρησκευτικών πεποιθήσεων, ηθικών αξιών και πολιτιστικών εξελίξεων όλων των λαών. Έτσι και εμείς ανοίγουμε το χρονοντούλαπο της ιστορίας και ταξιδεύουμε από την απαρχή της ένδυσης στο παρόν με προορισμό το μέλλον, κάνοντας στάση στους πιο σημαντικούς σταθμούς της. Εκεί όπου η μόδα γεννήθηκε και εξελίχθηκε.

Το Catwalk απαρτίζεται  από μια διδακτική ομάδα έμπειρων, διακεκριμένων και καταρτισμένων επαγγελματιών (ενδυματολόγους, στυλίστες, σχεδιαστές μόδας, αρχιτέκτονες και παιδαγωγούς).

Σκοπός του εργαστηρίου, είναι να αποτελέσει ένα “εκκολαπτήριο” ταλέντων, εκπαιδεύοντας τα νέα παιδιά και δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους λιλιπούτειους σχεδιαστές να αναδείξουν τα ταλέντα τους με αφορμή τη μόδα. Επίσης, βασικός στόχος του εργαστηρίου είναι να διδάξει στα παιδιά τη μεθοδικότητα, την ομαδικότητα και τη συνεργασία για τη διεξαγωγή μιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης ή αντίστοιχα μιας επίδειξης μόδας

kerdiste-3-mines-dorean-parakolouthisi-mathimaton-sto-catwalkΩς γνήσιο fashion workshop στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς διοργανώνεται, σε συνεργασία με τους μαθητές που συμμετέχουν, μια καλλιτεχνική εκδήλωση. Τα παιδιά στα μέσα κάθε σχολικής χρονιάς καλούνται να εμπνευστούν, με βάση όσα έχουν μάθει, και να σχεδιάσουν τη collection τους, συμπληρώνοντας το portfolio τους.

Η επιλογή των σχεδίων γίνεται σε συνεργασία με τους έμπειρους εκπαιδευτές του εργαστηρίου και από εκείνη τη στιγμή και μετά μπαίνουν στην πυρετώδη διαδικασία σχεδίασης του fashion project της χρονιάς που συνήθως πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο.

kerdiste-3-mines-dorean-parakolouthisi-mathimaton-sto-catwalkΟι μαθητές στο «Catwalk» συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα με τους καθηγητές και εκφράζονται δημιουργικά μέσα από τον σχεδιασμό και τη ραπτική, καθώς επίσης εξερευνούν και μαθαίνουν πολλά για τα ενδύματα, τα αξεσουάρ, το χώρο της μόδας και της ιστορίας της, τον κόσμο του σχεδίου και της κατασκευής ενδυμάτων.

 

Info

Τηλ. Επικοινωνίας  6947700375

catwalkproject1@gmail.com

http://www.catwalkproject.gr