Αναστάσιος Κυριακόπουλος: Το μοντέλο που μάγεψε τον Pierre Cardin – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Αναστάσιος Κυριακόπουλος: Το μοντέλο που μάγεψε τον Pierre Cardin

OraThess Post Thumb

07/01/2021


Αναστάσιος Κυριακόπουλος: Το μοντέλο ελληνικής καταγωγής που μάγεψε τον Pierre Cardin

Ο Pierre Cardin, ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του Prêt-à-Porter, έφυγε πλήρης ημερών , στα 98 του χρόνια. Στις 29 Δεκεμβρίου του 2020, γέμισε με θλίψη τον χώρο της μόδας.

anastasios kyriakopoulos to montelo pou magepse ton Pierre Cardin 1.jpg

Ο Αναστάσιος Κυριακόπουλος στην πασαρέλα με δημιουργίες Pierre Cardin

Ένα από τα άτομα που ήξερε προσωπικά τον σημαντικό αυτό μόδιστρο ήταν ο Αναστάσιος Κυριακόπουλος. Ο οποίος εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά του και την θλίψη του. Ο ” Έλληνας Θεός” είναι μοντέλο διεθνούς φήμης. Έχει «σαρώσει» τις διεθνείς πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

anastasios kyriakopoulos to montelo pou magepse ton Pierre Cardin 2.jpg

Ο Αναστάσιος Κυριακόπουλος στην πασαρέλα με δημιουργίες Pierre Cardin

Μια από τις σπουδαιότερες συνεργασίες του, ήταν αυτή με τον Pierre Cardin. Η συνεργασία τους  ξεκίνησε το 2009. Μαζί πραγματοποίησαν ξεχωριστές δουλειές στο Παρίσι, στις Κάννες και στην Ελλάδα. Τον Pierre Cardin τον μάγεψε η γήινη, λεπτή μεσογειακή ομορφιά του Αναστάσιου Κυριακόπουλο. Η οποία ταίριαζε υπέροχα με τις φινετσάτες δημιουργίες του.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο ανέφερε ότι ο Pierre Cardin ήταν ένας απλός, ευγενικός και χαμογελαστός άνθρωπος που είχε μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που του δόθηκε η δυνατότητα να τον γνωρίσει και να συνεργαστεί μαζί του.