7ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικων κι Αραβικών χορών – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικων κι Αραβικών χορών

belly-dance

11/10/2019


Το 7ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικων/Αραβικών χορών πραγματοποιείται στις 17, 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει χοροθεατρικές παραστάσεις με κεντρικό άξονα την ανατολίτικη/αραβική κουλτούρα και λαογραφία, ημερήσια σεμινάρια,bazaar καθώς και διεθνή διαγωνισμό χορού. Τιμώμενο πρόσωπο, ειδική καλεσμένη για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Σταρ του Λιβάνου, Elissar.

 

LDB-GRAND-HOTEL

Πέμπτη 17/10

Welcome Gala/party με διεθνείς κι έλληνες συμμετέχοντες.

Ώρα παράστασης : 21.00

 

 

Παρασκευή 18/10

Opening Gala International Stars Show

Στην παράσταση συμμετέχουν καλλιτέχνες από χώρες όλου του κόσμου όπως : Αίγυπτο, Λίβανο, Τουρκία, Ισραήλ, Ινδία, Ρωσία, Ουκρανία, Συρία, Κύπρο, Ελλάδα κτλ σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην ποικιλομορφία των αραβικών χορών.

Ώρα παράστασης : 21.00

 

 

Σάββατο 19/10

Grand Gala Show.

Πρόκειται για τη μία από τις δύο κεντρικές παραστάσεις της διοργάνωσης, το φαντασμαγορικό «Grand Gala », με πρωταγωνιστές καταξιωμένους χορευτές του είδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καλλιτέχνες και ομάδες από πολλές διαφορετικές χώρες σε διάφορα είδη χορού (παραδοσιακά και μοντέρνα ) θα ανέβουν στη σκηνή. Ώρα παράστασης: 21:30

 

Κυριακή 20/10

Cloning Gala Teachers Show (Χίλιες και μία νύχτες)

Παράσταση χορού με τους πλέον καταξιωμένους δασκάλους του είδους, τους ειδικά καλεσμένους από 15 διαφορετικές χώρες και τους επίτιμους του Φεστιβάλ. Ώρα παράστασης: 21:30

 

* Την ίδια ημέρα στις 15:30 διεξάγεται διαγωνισμός χορού, με διεθνή χαρακτήρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 6988800069.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 15 ευρώ για τις παραστάσεις στις 19 και 20/10 και στα 12 ευρώ για τις 18/10. (Την Πέμπτη η είσοδος είναι δωρεάν, στο πάρτυ γνωριμίας με τους διεθνείς καλλιτέχνες)

 

Εισιτήριο για το διαγωνισμό χορού: 10 ευρώ Παιδικό εισιτήριο 8 ευρώ.

 

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: ldbfestival@gmail.com