3ος αγώνας δρόμου «De La Salle Running – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

3ος αγώνας δρόμου «De La Salle Running

De La Salle Running Race
H χαρούμενη ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» που έλαβε μέρος στο 3ο Αγώνα Δρόμου «De La Salle Running Race»

21/10/2019


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019,  ο 3ος  αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «De La Salle Running Race» στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

De La Salle Running Race

Βράβευση ανδρών δρομέων

Μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, προσωπικό και φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετείχαν με ενθουσιασμό, προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση αλλά και την κοινωνική συνείδηση, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

 

 

 

 

De La Salle Running Race

Βράβευση γυναικών δρομέων

Την κορδέλα, από τους άνδρες, έκοψε ο πρώτος δρομέας, Παυλίδης Λάζαρος, με χρόνο 16:25 λεπτά, τη δεύτερη θέση πήρε ο Σιμιτόπουλος Κωνσταντίνος, με 16:45 λεπτά και την τρίτη θέση ο Πούλος Αντώνιος, με 17:08 λεπτά. Στις γυναίκες, πρώτη αναδείχθηκε η Γιατράκη Ειρήνη, με χρόνο 22:27 λεπτά, δεύτερη η Αντωνούδη Μαρία, με χρόνο 23:08 λεπτά και τρίτη η Διαμαντούδη Νάνσυ, με χρόνο 26:48 λεπτά.

 

De La Salle Running Race

Βράβευση των μικρών δρομέων

 

Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το μετάλλιό τους και τον αναμνηστικό τους έπαινο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 4ο «De La Salle Running Race».

 

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.