Οι πιο όμορφες συνθέσεις με αλεξανδρινό για το γιορτινό τραπέζι – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Οι πιο όμορφες συνθέσεις με αλεξανδρινό για το γιορτινό τραπέζι

ALEXANDRINO-IDEES

23/12/2019


Τα τραπέζια με την οικογένεια και τους φίλους είναι must την περίοδο των γιορτών. Προσθέστε μία εορταστική νότα στην διακόσμηση του χώρου με μία όμορφη σύνθεση με αλεξανδρινό. Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας ιδέα!

 

Trend alert: Λευκό

ALEXANDRINO-IDEESΟνειρεύεστε λευκά Χριστούγεννα; Το λευκό, το χρώμα του χιονιού, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το χειμώνα. Δημιουργήστε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για τραπέζι σας, με λευκά ή μπεζ αλεξανδρινά και καταπλήξτε.

ALEXANDRINO-IDEESΜε το αλεξανδρινό να πρωταγωνιστεί, το γιορτινό τραπέζι θα λάμψει με πολύ λίγο κόπο! Βάλτε μία σειρά από γλάστρες με αλεξανδρινό σε διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ στο κέντρο του τραπεζιού και διακοσμήστε τις με λευκά και χάλκινα διακοσμητικά. Και αυτό ήταν!

Less is more. Αυτός ο κανόνας πέρα από την καθημερινή ζωή, βρίσκει εφαρμογή και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Τι πιο όμορφο από μερικά φρέσκα λευκά και μπεζ αλεξανδρινά στις γλάστρες τους ή τυλιγμένες με απλό χαρτί περιτυλίγματος; Χαρίστε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο τραπέζι σας με τον πιο απλό και ανεπιτήδευτο τρόπο.

 

 

 

Χριστουγεννιάτικος μινιμαλισμός

ALEXANDRINO-IDEESΗ διακόσμηση του τραπεζιού σας πρέπει δημιουργεί μία όμορφη, εορταστική ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Αυτή η DIY ιδέα κάνει ακριβώς αυτό, ενώ ενώνει και τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα σύμβολα. Για να τη φτιάξετε θα χρειαστείτε: μίνι αλεξανδρινά, ένα ορθογώνιο ξύλινο κουτί, ένα ξύλινο κόντρα πλακέ σε ίσο μέγεθος με το κουτί, κηροπήγιο με βάση σε μεταλλικά πασσαλάκια, ριζόχαρτο, γυάλινα διακοσμητικά, χώμα και πλαστική μεμβράνη. Θα χρειαστείτε επίσης ένα πιστόλι κόλλας και κόλλα, ένα τρυπάνι και μία σπάτουλα.

ALEXANDRINO-IDEES

Οδηγίες: Αρχικά κολλήστε το κόντρα πλακέ στο κουτί. Κάντε τέσσερις τρύπες στο κάτω μέρος του κουτιού και στερεώστε τη μεταλλική βάση των κηροπηγίων. Εάν χρειάζεται, στερεώστε τα κηροπήγια με κόλλα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ταινία διπλής όψης σε όλο το εξωτερικό μέρος του ξύλινου κουτιού, αφαιρέστε την επένδυση και κολλήστε πάνω στο κουτί το ριζόχαρτο, μέχρι να καλυφθεί όλο. Τέλος, γεμίστε το ξύλινο κουτί με χώμα, φυτέψτε τα αλεξανδρινά και προσθέστε τα γυάλινα διακοσμητικά και είστε έτοιμοι! Tip: Εάν θέλετε, μπορείτε να καλύψετε το κουτί με πλαστική μεμβράνη πριν δημιουργήσετε τις τρύπες για τα κηροπήγια.

 

 

 

Χριστουγεννιάτικο παραμύθι

ALEXANDRINO-IDEESΓια πολλούς τα Χριστούγεννα ξυπνάνε όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια, όταν οι γιορτές ήταν συνυφασμένες με παραμύθια και ιστορίες. Ταυτίζεστε; Αν ναι, τότε θα λατρέψετε αυτή την ιδέα διακόσμησης. Κατεβάστε το ξύλινο παιδικό τρενάκι από τη σοφίτα, ξεσκονίστε το και τοποθετήστε το στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Προσθέστε φιγούρες ζώων και μικροσκοπικά έλατα με λευκές κορυφές για να δημιουργήσετε μία όμορφη, χειμερινή ατμόσφαιρα, ενώ τα μικρά κεριά, ιδανικά σε σχήμα δέντρου, και τα κατακόκκινα αλεξανδρινά σε διαφορετικά μεγέθη θα δώσουν την γιορτινή πινελιά που θέλετε. Έτοιμοι για τα Χριστούγεννα!

 

 

Christmas wonderland

ALEXANDRINO-IDEESΑυτή η πανέμορφη επιτραπέζια σύνθεση, εμπνευσμένη από το Christmas Wonderland, θα εντυπωσιάσει σίγουρα τους καλεσμένους σας! Φτιάξτε ένα “ρανερ” για το τραπέζι με φρεσκοκομμένα κλαδιά πεύκου, κεριά και μικρές γλάστρες με αλεξανδρινά σε διαφορετικά χρώματα και προσθέστε διάφορα στολίδια και διακοσμητικά. Tip: Προσθέστε μερικά κλαδιά ευκάλυπτου, για να προσδώσετε μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμησή σας.

 

ALEXANDRINO-IDEES

Τα μίνι αλεξανδρινά χαρίζουν λάμψη σε κάθε τραπέζι. Φέτος, η τάση είναι να συνδυάζετε ροζ, φούξια και λευκά αλεξανδρινά για ακόμη πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ταιριάξτε επίσης όμορφα, χριστουγεννιάτικα στολίδια σε παστέλ χρώματα και μεταλλικές υφές.

 

 

Για τους πιο προχωρημένους

ALEXANDRINO-IDEESΟι πιο πεπειραμένοι στις χειροτεχνίες θα λατρέψουν αυτή την ιδέα: Ένα μεγάλο κλαδί πεύκου διακοσμείται γιορτινά και κρέμεται πάνω από το τραπέζι. Tο τραπέζι στολίζουν αλεξανδρινά σε διαφορετικά μεγέθη, είτε σε γλάστρες είτε κομμένα και τοποθετημένα πάνω στο κάθε σερβίτσιο.

 

ALEXANDRINO-IDEESTip: Για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα επιλέξτε αλεξανδρινά σε κοντινές αποχρώσεις. Το λουλούδι αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις επιτραπέζιες διακοσμήσεις των γιορτών. Μπορείτε να καλύψετε τους μικρούς σωλήνες νερού, που λειτουργούν ως βάζα για το αλεξανδρινό, με την πετσέτα. Tip: Συνδυάστε τις παστέλ αποχρώσεις του βερικοκί και του σομόν με το έντονο μωβ για ένα αποτέλεσμα που θα εκπλήξει ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

 

 

Σαν στο σπίτι σας

ALEXANDRINO-IDEESΔημιουργήστε ένα cozy σκηνικό με φυσικά υλικά και χρώματα που αλληλοσυμπληρώνονται και κάντε τους καλεσμένους σας να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους! Ξύλινα και κεραμικά σερβίτσια, αστραφτερά χρυσά μαχαιροπήρουνα, κουκουνάρια, και λευκά και μπεζ αλεξανδρινά δίνουν αμέσως μια “σπιτική” διάθεση στο τραπέζι σας. Μια μικρή, αλλά όμορφη λεπτομέρεια: Κόψτε ένα μίνι λευκό αλεξανδρινό και βάλτε το πάνω σε κάθε σερβίτσιο.

 

 

Πηγή: “Stars for Europe”

 

Σχετικά με την πρωτοβουλία Stars for Europe

Η Stars for Europe (SfE) αποτελεί μια πρωτοβουλία μάρκετινγκ που ιδρύθηκε από τις Ευρωπαϊκές εταιρείες καλλιέργειας Αλεξανδρινών Dümmen Orange, Selecta One, Beekenkamp και Syngenta, με την υποστήριξη της MNP Flowers. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2000, με σκοπό την προώθηση της μακρόχρονης πώλησης αλεξανδρινών στην Ευρώπη. Οι δραστηριότητες της Stars for Europe πραγματοποιούνται σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες. Σε Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία και Σουηδία οι δράσεις της στηρίζονται από την Ε.Ε., στο πλαίσιο της καμπάνιας “Stars Unite Europe”.

www.stars-for-europe.eu

 

https://www.facebook.com/StarsForEuropeGreece/.