Νέο Glycolic Renewal Cleanser από τη SkinCeuticals – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Νέο Glycolic Renewal Cleanser από τη SkinCeuticals

SKIN-CEUTICALS-Glycolic-Ren

25/02/2020


Καθαρισμός Προσώπου με 8% Γλυκολικό οξύ* που δρα ενάντια στη θαμπή όψη!

 

Είναι γεγονός πως με την πάροδο των χρόνων, η επιδερμίδα γερνά, ο κύκλος ζωής των κυττάρων επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι περισσότερο ξηρή και θαμπή.

 

Η SkinCeuticals απαντάει σε αυτή την ανάγκη των σύγχρονων γυναικών με ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο φροντίδας που βασίζεται στο γλυκολικό οξύ. H SkinCeuticalsΝο1 μάρκα που χρησιμοποιείται και προτείνεται από τους καλύτερους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς στην Αμερική, εμπλουτίζει την γκάμα της με το νέο Gel Kαθαρισμού Glycolic Renewal Cleanser προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για λάμψη και ομοιομορφία.

Glycolic-Renewal-Cleanser-Glycolic-Acid-Cleanser-SkinCeuticalsΤο νέο Glycolic Renewal Cleanser πρόκειται για ένα καθημερινό Gel Καθαρισμού που προσφέρει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα ενώ παράλληλα δρα ενάντια στη θαμπή όψη και την τραχύτητα αυτής. Είναι ένα αφρώδες gel υψηλής συγκέντρωσης, σχεδιασμένο να προσφέρει αποτελεσματική απολέπιση. Η σύνθεσή του με 8% Γλυκολικό Οξύ, 1% Φυτικό Οξύ, εκχύλισμα από φύλλα Αλόης και Γλυκερίνη, προσδίδει λαμπερή όψη, ενώ  απομακρύνει τη λιπαρότητα, τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει 8% ελεύθερη τιμή Γλυκολικού  Οξέος που επιταχύνει τη κυτταρική ανανέωση και είναι ιδανικό για προετοιμασία της επιδερμίδας πριν της ιατρικές και αισθητικές πράξεις.

Το Glycolic Renewal Cleanser ήρθε για να εμπλουτίσει το πρωτόκολλο φροντίδας της SkinCeuticals που βασίζεται στο γλυκολικό οξύ και να συνδυαστεί με προϊόντα όπως το Glycolic Renew Overnight που αποτελεί αποτελεσματική θεραπεία νυκτός με 10% ελεύθερο γλυκολικό οξύ, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος και εξασφαλίζοντας ομοιομορφία με ενίσχυση τη λάμψης κατά 36%.

ΧΡΗΣΗ 

  • Κάντε απαλό μασάζ, δύο φορές την ημέρα, σε νωπή επιδερμίδα.
  • Ξεβγάλετε με ζεστό νερό και στεγνώστε απαλά το πρόσωπο σας.
  • Το πρωί, μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε έναν ορό SkinCeuticals πλούσιο σε Βιταμίνη C και αντηλιακό.
  • Το βράδυ, μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε μια διορθωτική φροντίδα SkinCeuticals από τη σειρά Cοrrect ή Moisturize.
  • Συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για την ορθή χρήση και ενσωμάτωση του καθαρισμού στα βήματα φροντίδας του δέρματός σας

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΜΒΟΜΑΔΑ

  •  74% των ασθενών είδαν πιο ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
  • 72% των ασθενών είδαν πιο ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
  • 74% των ασθενών είδαν πιο ΑΝΑΖΟΓΩΝΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Γλυκολικό οξύ: Σύμμαχος στη αντιγήρανση

 

fotini-bageorgouΗ γνωστή Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Φωτεινή Μπαγεώργου, μας ενημερώνει για τα οφέλη που παρέχουν τα προϊόντα με Γλυκολικό Οξύ και πως αυτά μπορούν να συνδυαστούν με ιατρικές και αισθητικές επεμβάσεις.

«Το γλυκολικό οξύ είναι ένα α –υδροξυοξύ με απολεπιστικές, λευκαντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που δεν πρέπει να παραλείπουμε ποτέ για ένα λείο, λαμπερό και υγιές δέρμα. Είναι ένα συστατικό που αγαπώ πολύ και φροντίζω να υπάρχει πάντα στην καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης. Αναζητώ καθαριστικά προϊόντα ή λοσιόν με γλυκολικό οξύ ή φροντίζω να περιέχεται στην κρέμα νύχτας μου . Δεν παραλείπω όμως να  συνταγογραφώ ανάλογα προϊόντα  και στους ασθενείς μου  ως προετοιμασία αλλά και για τη συντήρηση του αποτελέσματος μετά από εφαρμογές στο ιατρείο όπως peelingslaser ή άλλες θεραπείες αντιγήρανσης. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!»

Το γλυκολικό οξύ προερχόμενο από το ζαχαροκάλαμο, είναι το μικρότερο από τα άλφα-υδροξυοξέα και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το ρυθμό της κυτταρικής ανανέωσης, προσφέρει ήπια απολέπιση και βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών, την υφή, τον τόνο και τη λάμψη του δέρματος. Παράλληλα η τιμή ελεύθερου οξέος περιγράφει την πραγματική δύναμη του γλυκολικού οξέος. Είναι το διαθέσιμο ενεργό οξύ της σύνθεσης και εξαρτάται από 2 παράγοντες:

  1. Την συγκέντρωση του οξέος

Η ιδανική συγκέντρωση για τις θεραπείες γλυκολικού οξέος στο σπίτι είναι το 4-10%.

  1. ΤοPHτης σύνθεσης

Οι συνθέσεις με χαμηλότερο pH έχουν υψηλότερη τιμή ελεύθερου γλυκολικού οξέος.