Αναζωογόνηση και χαλάρωση με μία μοναδική προσφορά για το Πάσχα – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Αναζωογόνηση και χαλάρωση με μία μοναδική προσφορά για το Πάσχα

mitsis_kamenavourla_galini

10/03/2020


Αυτό το Πάσχα, το Galini Wellness Spa & Resort σας περιμένει για ημέρες διασκέδασης, αναζωογόνησης αλλά και χαλάρωσης και σας δίνει την δυνατότητα να μείνετε περισσότερο και να πληρώσετε λιγότερο, προσφέροντας σας 5 διανυκτερεύσεις στην τιμή των 4.

 

 

mitsis_kamenavourla_galini

 

 

 

mitsis_kamenavourla_galiniΤο Galini Wellness Spa & Resort είναι ένα 5* Deluxe ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα, σε ένα μαγευτικό μέρος ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα. Βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία για κοντινές βόλτες, πεζοπορίες και εκδρομές στις Θερμοπύλες, τον Παρνασσό, τους Δελφούς, κ.ο.κ.

 

 

 

 

mitsis_kamenavourla_galiniΦιλοξενεί το μεγαλύτερο Wellness Spa στα Βαλκάνια, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερα από 3.000μ² και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τα μοναδικά ιαματικά νερά του, τα οποία αναβλύζουν σε όλη την περιοχή και τα οποία έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε πολλές θεραπείες και περιποιήσεις ομορφιάς, χαμάμ και μασάζ. Περιλαμβάνει εσωτερική και εξωτερική πισίνα υδροθεραπείας, με ιαματικό νερό.

 

 

 

mitsis_kamenavourla_galini

 

 

 

mitsis_kamenavourla_galini

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε νεοκλασικό στυλ, με σύγχρονα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, με όλες τις μοντέρνες ανέσεις και όλα με υπέροχη θέα, είτε στη θάλασσα, στην πισίνα, στους καταπράσινους κήπους ή στο βουνό.

 

 

 

 

 

mitsis_kamenavourla_galini

 

 

mitsis_kamenavourla_galini

Προσφέρει υπέροχο φαγητό, μοναδικά cocktails και ένα πλούσιο πρόγραμμα αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Όλα αυτά με την μοναδική φιλοξενία και φροντίδα, που χαρακτηρίζει όλα τα Mitsis Hotels.

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε

στο 22350-80501