"Χρώμα σε νερό ΙΙ -Βόρειες αποχρώσεις" στη Myro Gallery – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

“Χρώμα σε νερό ΙΙ -Βόρειες αποχρώσεις” στη Myro Gallery

xroma-se-nero

14/10/2019


Ο διοργανωτής της σειράς εκθέσεων “Χρώμα σε νερό” Πάρης Καπράλος σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στα εγκαίνια της έκθεσης σύγχρονης Ελληνικής υδατογραφίας με διακριτικό τίτλο “Βόρειες αποχρώσεις” που θα λάβουν χώρα στην Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, κέντρο Θεσσαλονίκης) την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 (οκτώ το βράδυ).

Μετά την επιτυχία της πρώτης έκθεσης επίδειξης σύγχρονων προσεγγίσεων της υδατογραφίας που διοργάνωσε στην Αθήνα, ο δραστήριος εικαστικός επιμελητής παρουσιάζει δεύτερη έκθεση στην Θεσσαλονίκη, με τον διακριτικό τίτλο “Βόρειες αποχρώσεις”, στην οποία συμμετέχουν εικαστικοί καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα με έμφαση στους Μακεδόνες σύγχρονους δημιουργούς. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι: Όλυ Αναστασίου, Μαρία Αθανασόπουλου, Θεώνη Αρφανάκη, Ρένα Βαλλιάνου, Κατερίνα Γκρίμπα, Σπυριδούλα Ζαβιτσάνου, Χριστίνα Καλομενίδου, Μαρία Καρασαββίδου, Φώτης Κλογέρης, Ειρήνη Κομνηνού, Μαρκέλλα Κομπίτσα, Δήμητρα Κουφοπούλου, Θεοδώρα Αυγούστα Λιόντη, Ιουλία Μανούση, Νικόλας Μπαλτζής, Ναπολεάνα Νανούλη, Βαλεντίνη Παντελαίου, Μαριέττα Παπαγεωργίου, Ευγενία Παπαδοπούλου, Βούλα Ροντογιάννη – Ράπτη, Σπύρος Ρωμάνος, Δήμητρα Σαββουλίδου.

Την επιμέλεια της έκθεσης συνυπογράφουν ο Πάρης Καπράλος (Εικαστικός Επιμελητής) και η Καληάνθη Βογδοπούλου (Εικαστική Καλλιτέχνης και Επιμελήτρια).

Η έκθεση διαρκεί 15 – 19 Οκτωβρίου 2019 και η Myrό Gallery στην διάρκεια της θα είναι ανοικτή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό Τρίτη 20.00 – 23.00, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 14.00.

Το Facebook Event εικονογραφεί έργο της συμμετέχουσας στην έκθεση γνωστής Θεσσαλονικιάς ζωγράφου Ιουλίας Μανούση, με τίτλο “Όσα παίρνει ο άνεμος”.

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση: http://www.artsantiquesccr.gr/2019/09/myr-gallery.html