Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρέα με τους ‘’Μικρούς Εξερευνητές εν δράσει’’! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρέα με τους ‘’Μικρούς Εξερευνητές εν δράσει’’!

olympiako_mouseio

24/12/2019


Τα παιδιά των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του Ολυμπιακού Μουσείου υποδέχτηκαν τη γιορτή των Χριστουγέννων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους.

olympiako_mouseio

 

 

olympiako_mouseioΜε άκρως εορταστική διάθεση τα παιδιά ανυπομονούσαν για τις φανταστικές εκπλήξεις που τους επιφύλασσε η μέρα. Ολοταχώς όλοι βρέθηκαν στην εκπαιδευτική κουζίνα του εργαστηρίου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής έτοιμοι να φτιάξουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές. Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια στολισμένα με τη φαντασία των λιλιπούτιων σεφ και λαχταριστά τυροπιτάκια με το «ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ» νηστίσιμο, ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.

 

olympiako_mouseio

 

Η παρέα μας συνέχισε να μεγαλώνει, καινούργιοι φίλοι ήρθαν να γνωρίσουν το νέο και καινοτόμο εργαστήριο του Ολυμπιακού Μουσείου  ‘’Μικροί εξερευνητές εν δράσει’’. Το παράγγελμα της γιορτής δόθηκε και οι σταθμοί των δραστηριοτήτων άνοιξαν.

 

 

olympiako_mouseio

Οι μικροί μας εξερευνητές ξεκίνησαν ένα ταξίδι ανακαλύψεων. Στο παιχνιδοεργαστήριο έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές origami. Στη συνέχεια πέρασαν στον κόσμο της επιστήμης μαθαίνοντας τα μυστικά της ρομποτικής μαζί με την ομάδα Ρομποτιστές. Φυσικά δεν έλειψε μια στάση στον κόσμο των αθλημάτων παρέα με την Ολυμπιονίκη Σόφτμπολ Ιωάννα Μπούζιου.

 

 

olympiako_mouseio

 

Τέλος ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων για τους λιλιπούτιους σεφ του εργαστήριου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής από τον κ. Δημήτρη Μανάρη της εταιρείας FAMILY FOOD και του «ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ» νηστίσιμο.

 

 

 Πληροφορίες καθημερινά 9.00-16.00 στο 

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Τ 2310968531 ή/και edu1@olympicmuseum.org.gr