Τα 20 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η Παρευξείνια Τράπεζα – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Τα 20 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η Παρευξείνια Τράπεζα

OraThess Post Thumb

10/07/2019


Τη συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας από την ίδρυσή της γιόρτασε η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου (Παρευξείνια Τράπεζα).

paeuxinia-trapeza

Dmitry Pankin, Πρόεδρος της Παρευξείνιας Τράπεζας (BSTDB), Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στην οποία παραβρέθηκαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές, αρχές της πόλης της Θεσσαλονίκης, συνεργάτες και πελάτες, παρουσιάστηκε η επιτυχημένη πορεία της Παρευξείνιας Τράπεζας,  η οποία από το 1999  έχει χορηγήσει  περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια ευρώ σε εκατοντάδες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας, σε όλες τις χώρες- μέλη, βασικούς τομείς της οικονομίας που αποφέρουν οικονομική ανάπτυξη και  απασχόληση.

paeuxinia-trapeza

Ιωάννης Βογιατζής, Αirport Manager στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία», Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ειρήνη Πασπαλά, Aegean Airlines, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μαρία Σαμολαδά, Δημοσιογράφος & Γεν. Διευθύντρια GR TIMES

 

 

paeuxinia-trapeza

Βίκυ Ζαχαριάδου Καματάκη, Γιούλη Γκουτζινοπούλου, Γιάννης Καματάκης CEO MLS, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, CFO MLS

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο κ. Ντμίτρι Πάνκιν, Πρόεδρος της Τράπεζας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 

 

paeuxinia-trapeza

Valery Aksenov, Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Παρευξείνιας Τράπεζας (ΒSTDB) με τη σύζυγό του, Etherie Aksenova

 

 

 

 

Ο κ. Πάνκιν δήλωσε «Η μεγάλη συμμετοχή εταίρων, συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 20 χρόνια μάς συγκινεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά. Μέσα σε μόλις δύο δεκαετίες, η Τράπεζα κατόρθωσε να γίνει  success story της περιοχής  και να καθιερωθεί ως ελκυστικός εταίρος για πελάτες και συνεργάτες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου».