«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» στο Radio City! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» στο Radio City!

ta-mora-ta-fernei-o-pelargos

21/10/2019


Mια φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στο κινηματοθέατρο Radio City Theater Music Hall τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 20:30!

 

To Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου ευχαριστεί θερμά την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τη θεατρική της ομάδα Entremosotros που θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Μ.Ρέππα – Θ.Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Αναστασίας Τσακίρη, στο κινηματοθέατρο Radio City Theater Music Hall τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 20:30 (με ώρα προσέλευσης 20.00).

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι μια συνεργασία με το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Αντί εισιτηρίου συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, απορρυπαντικά, ειδή ευπρεπισμού, κλπ. για να καλυφθούν οι ανάγκες του Παιδικού Χωριού Πλαγιαρίου. Παρακαλούνται θερμά οι θεατές να στηρίξουν έμπρακτα με την προσφορά τους το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου που από το 1997 μέχρι σήμερα προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά και μια μεγάλη οικογένεια σε πολλά παιδάκια.