Στην Εξοχή τα «Κούλουμα» για την Καθαρά Δευτέρα – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Στην Εξοχή τα «Κούλουμα» για την Καθαρά Δευτέρα

kathara-deutera

27/02/2020


Γιορτινό αντάμωμα στην Εξοχή με τους δημότες του δήμου, αλλά και τους Θεσσαλονικείς που επιθυμούν να αποδράσουν «εκτός των τειχών» την Καθαρά Δευτέρα, συμμετέχοντας σε ένα παραδοσιακό αλλά και ποιοτικό γλέντι, δίνει φέτος ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, διοργανώνοντας τα «Κούλουμα 2020».

Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε διαφορετική δημοτική ενότητα θα γίνουν φέτος στην Εξοχή, όπου είναι καλεσμένοι μικροί και μεγάλοι.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο των γηπέδων 5Χ5 στη Δημοτική Κοινότητα Εξοχής, από τις 11.00 το πρωί με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και των τοπικών φορέων της περιοχής, με φασολάδα, λαγάνα, παραδοσιακό χαλβά και κρασί σε όλους τους επισκέπτες, καθώς και χαρταετούς για μικρούς και μεγάλους!

«Με αισιοδοξία και προσμονή για καλύτερες ημέρες γιορτάζουμε το καρναβάλι ”εκτός των τειχών” διατηρώντας την παράδοση, την οποία τιμούμε πάντοτε αλλά και στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Προσκαλούμε  στην Εξοχή όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και τους Θεσσαλονικείς που φέτος θα θελήσουν να αποδράσουν την Καθαρά Δευτέρα στην Πυλαία για να χαρούμε την Καθαρά Δευτέρα με κέφι και γιορταστική διάθεση», σημειώνει σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.