Πραγματοποιήθηκε το event της δικηγορικής εταιρίας Rhetor – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Πραγματοποιήθηκε το event της δικηγορικής εταιρίας Rhetor

RHETOR
Δημήτρης Κούβελας Βουλευτής Ν.Δ, Ηρώ Τζελέπογλου, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας,Βουλευτής Ν.Δ Ανδρέας Ι. Παπαμιμίκος Βασίλης Τακάς Πρόεδρος Thermi Group, Μιχάλης Αλεξανδρίδης εκδότης Μακεδονια Λεωνίδας

01/10/2019


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής  20 Σεπτεμβρίου και για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, το event της δικηγορικής εταιρίας Rhetor, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς, συζητήσεων, συνθέσεων και συνεργιών.

 

Mε αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, οι Ζάχος Δημήτρης και Παπαμιμίκος Ανδρέας μαζί με τους συνεργάτες τους υποδέχτηκαν επιχειρηματίες, πολιτικούς, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των λοιπών φορέων, ακαδημαϊκούς και θεσμικούς παράγοντες, στα γραφεία της εταιρίας, με τη μοναδική θέα της Θεσσαλονίκης.

 

Η δικηγορική εταιρία Rhetor, η οποία διαθέτει περισσότερους από 30 συνεργάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας μεταξύ άλλων νομική κάλυψη και υποστήριξη σε μεγάλες εταιρίες στο σύνολο σχεδόν των τομέων του δικαίου με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της. Το τελευταίο διάστημα τη συναντάμε σε μεγάλα επενδυτικά projects .

 

Η Rhetor έχει εστιάσει στην συμβουλευτική και προληπτική δικηγορία κατά τα διεθνή πρότυπα.

 

www.rhetor.gr