Πραγματοποιήθηκε το Cocktail Party του καταστήματος Marina Rinaldi! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Πραγματοποιήθηκε το Cocktail Party του καταστήματος Marina Rinaldi!

Marina Rinaldi
Οι Styling Experts της Marina Rinaldi με την Ανθή και την Κατερίνα Τσαβδάρογλου

18/10/2019


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου το Cocktail Party του καταστήματος Marina Rinaldi, στη Θεσσαλονίκη.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκαν προσωπικά ραντεβού με τις πελάτισσες του οίκου με την εκπρόσωπο της MARINA RINALDI από την Ιταλία. Οι φίλες και πελάτισσες του καταστήματος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα designer capsule collection Marina Rinaldi by Roksanda, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη τέχνη.

 

Η Roksanda Ilinčić guest designer της νέας Capsule συλλογής, εμπνεύστηκε από τα έργα του Frank Stella, ένα από τα πιο διακεκριμένα πρόσωπα στον χώρο της μινιμαλιστικής τέχνης στα τέλη του 20ου αιώνα. Μια ιδέα που η σχεδιάστρια έχει εξελίξει σε μια δυναμικότητα των αντιθέσεων, βασισμένη στο χρώμα.

 

Για την Roksanda η θηλυκότητα είναι ατρόμητη, δυναμική και θυμίζει γλυπτική, και όλα αυτά ορίζονται από έντονες αποχρώσεις όπως το βουργουνδί, η ώχρα, το ροζ, το κόκκινο και το μαύρο.

 

Οι σιλουέτες είναι επιβλητικές, με σοφιστικέ όγκους και τα υφάσματα πέφτουν απαλά στο σώμα ενώ τονίζονται από μαλακές μακριές λωρίδες υφάσματος που ξεκινούν από το λαιμό και ξεδιπλώνονται μέχρι τους γοφούς

 

Για ακόμη μία φορά η αυθεντικότητα, η καλλιτεχνική προσέγγιση, οι ανάλαφρες γραμμές και οι αρμονικές συμμετρίες που χαρακτηρίζουν όλες τις συλλογές της Marina Rinaldi άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρία Mar.Com Τζελέπογλου www.marcom.gr