Ο Παντελής Κυραμαργιός στο «Καφωδείο Ελληνικό»! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Ο Παντελής Κυραμαργιός στο «Καφωδείο Ελληνικό»!

pantelis-kuramargios

16/10/2019


Μετά από τις εξαιρετικά πετυχημένες καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, ο Παντελής Κυραμαργιός ξεκινά μια νέα σειρά συναυλιών σε αγαπημένες μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, θα εμφανιστεί στο «Καφωδείο Ελληνικό», στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας για μια ακόμα φορά τον ταλαντούχο δημιουργό και ερμηνευτή κοντά στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Ο Παντελής Κυραμαργιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με δικά του τραγούδια αλλά και κομμάτια άλλων δημιουργών που αγαπά πολύ και αναδεικνύει με απρόσμενο και συναρπαστικό τρόπο. Ιδιαίτερη θέση σε αυτές τις βραδιές κατέχει και το νέο του τραγούδι Κάθε Δειλινό που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στο νέο αυτό κομμάτι το οποίο υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο ίδιος και μιλά για όσα αποχαιρετάμε καθημερινά την ώρα του δειλινού, αλλά και όσα ονειρευόμαστε, ο Παντελής συμπράττει ερμηνευτικά με την Ευτυχία Μητρίτσα.

Εκτός από τα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας, οι συναυλίες του  κρύβουν πολλές εκπλήξεις: ακυκλοφόρητα τραγούδια, παραδοσιακή μουσική, απρόσμενα περάσματα από την περιφέρεια του ροκ και γέφυρες προς άλλα μουσικά είδη.

Μαζί με τον Παντελή Κυραμαργιό οι μουσικοί Γιάννης Ταυλάς (έγχορδα) και Θανάσης Μάντζαρης (πιάνο, καχόν). Στον Πειραιά θα εμφανισθεί και ο Νικόλας Μαύρος (μπουζούκι-τραγούδι).