Ο διαγωνισμός «Star Wars Red Carpet» της CINEPLEXX σε στέλνει στο Λονδίνο! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Ο διαγωνισμός «Star Wars Red Carpet» της CINEPLEXX σε στέλνει στο Λονδίνο!

STAR-WARS-THE-RISE-OF-THE-S

10/12/2019


Πέρυσι τέτοιες μέρες στα CINEPLEXX είχαμε ανακοινώσει τον ερχομό της πρώτης και μοναδικής Αίθουσας IMAX στην Ελλάδα. Για τα φετινά Χριστούγεννα, σου έχουμε ξανά το απόλυτο Δώρο:

 

Μαζί με τα συναρπαστικά και δωρεάν events που θα πραγματοποιήσουμε για την ταινία STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER, φέτος σε στέλνουμε και στο Λονδίνο. Και δεν σε στέλνουμε απλώς στο Λονδίνο, σε στέλνουμε σε Red Carpet Πρεμιέρα.

 

Στη Red Carpet Πρεμιέρα του επικού φινάλε στο Skywalker Saga: Ω ναι, αυτή δεν είναι φάρσα. Ένας τυχερός Star Wars Fan θα κερδίσει την ολόδική του διπλή πρόσκληση για τη Red Carpet Πρεμιέρα του STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER, στο Λονδίνο, στις 18/12/19! Με το ταξίδι οργανωμένο και πληρωμένο από μας!

 

Από 06/12/19 μέχρι και 10/12/19:

 

1) Έλα στα Ταμεία του Κινηματογράφου μας: Γιαννιτσών 61, Εμπορικό Κέντρο One Salonica, Θεσσαλονίκη!

 

2) Δείξε μας το Εισιτήριο STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER που έχεις προμηθευτεί από μας! Η συμμετοχή ισχύει για οποιοδήποτε εισιτήριο CINEPLEXX της συγκεκριμένης ταινίας: Ανεξαρτήτως του τύπου εισιτηρίου (ανεξαρτήτως του αν το τύπωσες στα ταμεία μας ή αν το έχεις σε ψηφιακή μορφή), της ημέρας, του τύπου προβολής (2D/3D), ή της αίθουσας που το εισιτήριο αφορά.

 

3) Δεν έχεις ήδη Εισιτήριο STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER από μας; Κανένα Πρόβλημα! Μπορείς να το προμηθευτείς επιτόπου στα Ταμεία μας, και στη συνέχεια να ζητήσεις από το Προσωπικό μας τη Συμμετοχή σου!

 

4) Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα σου δώσουμε, και… έχεις πάρει μέρος στην κλήρωση!

 

Ο Νικητής θα κληρωθεί στις 11/12/19!

 

* Η συμμετοχή επιτρέπεται αποκλειστικά σε άτομα από 18 ετών και άνω. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και Όροι/Προϋποθέσεις: https://we.tl/t-yf5b3yCO7V

 

 

Cineplexx στο εμπορικό κέντρο One Salonica (www.onesalonica.com) (Κωλέττη 34, Γιαννιτσών 61, Θεσσαλονίκη 546 27).