Οι Tonis Sfinos & The Playmates στη Μονή Λαζαριστών – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Οι Tonis Sfinos & The Playmates στη Μονή Λαζαριστών

sfinos

18/09/2019


Ο άνθρωπος για τον οποίο φτιάχτηκε το «γυαλί, μαλλί και παντελόνι καμπάνα» δεν είναι άλλος από τον Toni Sfino, που έρχεται να απογειώσει το βράδυ της Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη επιστρατεύοντας The Playmates ή όπως είναι κατά κόσμο γνωστές, τα «τσικάκια του».

 

Ο διάσημος Έλληνας Performer μπορεί να εμφανίζεται στη σκηνή με ενδυματολογικές επιλογές των ΄60ς και ΄70ς , είναι όμως πάντα επίκαιρος και διασκεδαστικός, μάλιστα για το φετινό βράδυ στη Θεσσαλονίκη υπόσχεται εκπλήξεις για το κοινό του.

 

Τα σόου στα οποία πρωταγωνιστεί ενημερώνει ότι κανείς δεν θα έχει μείνει στην καρέκλα του μέχρι το τέλος της βραδιάς και όπως φαίνεται από το πιστό κοινό του που τον ακολουθεί όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής του παρουσίας, τηρεί τις υποσχέσεις του.

 

Η περσόνα του Τονι Σφήνου μπορεί να ξεκίνησε σαν μια διάθεση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για τον «ωχαδερφισμό» και το «έλα μωρέ…» που διαπίστωνε καθημερινά στη ζωή του ο Θάνος Κιούσης -ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα γυαλιά και τις περούκες-, αλλά κατέληξε να επικρατήσει και να γίνει πολύ αγαπητός και με φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί όπου κι αν εμφανίζεται.

Μονή Λαζαριστών  (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη, τηλέφωνο 2315200200). Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 21:30