Οι Tango Legends για πρώτη φορά στην Ελλάδα! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Οι Tango Legends για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

TANGO-LEGENDS

17/10/2019


Κατευθείαν από την Αργεντινή,  οι  TANGO LEGENDS   των Mariela Maldonaldo και Pablo Sosa , έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση Tango Gala, που παρουσιάζει τα καλυτέρα στιγμιότυπα  της ιστορίας του tango  μέχρι  και σήμερα, σε όλες του τις μορφές.

 

TANGO-LEGENDSΟι  παγκοσμίου φήμης  χορογράφοι και χορευτές του Αργεντίνικου tango, Pablo Sosa και Mariela Maldonado, πλαισιωμένη από  τους καλυτέρους χορευτές της Αργεντινής και ένα μουσικό σύνολο , μας αποκαλύπτουν  με πάθος και συναρπαστικό αισθησιασμό τον θρύλο του αυθεντικού tango. Σ’αυτό το ταξίδι  οι καλλιτέχνες προσπαθούν να μοιραστούν με το κοινό τον ανεπανάληπτο αέρα του Buenos Aires  όπου κάθε γωνία του ήταν ένα  tango,. με την μαγεία της μουσικής  του μπαντονεον και του χορού και να μας  δείξουν ότι το  tango συνεχίζει να είναι ένας ζωντανός τρόπος έκφρασης  για αυτούς,  και η ταυτότητα της  χώρας τους, της Αργεντινής .

 

Το κάθε χορευτικό κομμάτι που παρουσιάζουν έχει μια απίστευτη αριστοτεχνία  και εκρηκτικό αισθησιασμό που συνοδεύεται από τις μαγικές νότες των μουσικών, εντυπωσιακά κοστούμια και  μεγάλη κομψότητα στις κινήσεις.

 

TANGO-LEGENDSΟι εξαιρετικοί χορογράφοι και χορευτές, Mariela Maldonado και ο Pablo Sosa τιμήθηκαν το 2012 με τον τίτλο “Εξαιρετικές Προσωπικότητες του Πολιτισμού”   για την πρόσφορα τους στον πολιτισμό της Πατρίδας τους  Το 2017 έχουν βραβευτεί ως εμπνευστές και χορογράφοι του μεγάλου προτζεκτ « Tango για την Ειρήνη « που έκανε τουρ σε όλη την Κίνα το 2016 και 2017

 

Όπως λένε οι ίδιοι – « Θέλουμε να κάνουμε ολο τον κόσμο να χορεύει ! Κάθε στιγμή στην ζωή μας είναι κατάλληλη για να χορέψουμε ένα tango ..οτιδήποτε μας συμβαίνει –θλίψη, πόνος, έρωτας, χαρα—όλα μα όλα μπορούν να γίνουν ένας χορός»

 

Μια βράδια αφιερωμένη σε όλους τους καλλιτέχνες που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του tango

 

 «Ο Pablo Sosa & Mariela Maldonado χρησιμοποίησαν πολύ περίπλοκες χορογραφίες, με πολύ γρήγορους ρυθμούς αψηφώντας την ταχύτητα, κόβοντας με τα πόδια  τους  τον αέρα όπως ένα σπαθί»  The New York Times

TANGO-LEGENDS 

 «Πάρα πολύ όμορφες,  αισθησιακές κινήσεις , εκθαμβωτικές»  HERALD SUN

 «Η σκηνική τους παρουσία αποδόθηκε  πανέμορφα  με μια  μουσικότητα»   ΒΑLLET  MAGAZINE OF UK

https://www.youtube.com/watch?v=kL49A-3Nqy0&feature=youtu.be

 

* Η παράσταση τελείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής της Ελλάδας*

INFO

31  Οκτώβριου   ωρα  21:00

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ζώνες : Διακεκριμένη 35€, Α 30€ , Β 25€ (20€*), Γ 15€ (12€*), Δ 10€ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ)
* φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65 ετών (μόνο στις ζώνες Β’ και Γ’)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
www.tch.gr, τηλ. 2310 895 839
Εκδοτήρια Πλατεία Αριστοτέλους

www.ticketservices.gr