Οι Cheap Champagne στο 1924 live stage – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Οι Cheap Champagne στο 1924 live stage

Cheap Champagne

25/09/2019


Οι Cheap Champagne (Αλίκη Κελεμουρίδου – φωνητικά, Αναστάσης Στοΐδης – κιθάρα & φωνητικά) ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ιδιαίτερο φθινοπωρινό unplugged live, στον όμορφο χώρο του Φουαγέ, εντός του θεάτρου “Αυλαία”.

 

Cheap Champagne

@1924 live stage

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 23:30

 

Δύο νέοι, αγαπημένοι φίλοι από τα παλιά, των οποίων η αγάπη για την μουσική τους έφερε κοντά, κάνοντας τους συνοδοιπόρους σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο ξεχωριστές μουσικές επιλογές διασκευασμένες με μια διαφορετική χροιά. Τραγούδια προερχόμενα από τη rock σκηνή συνδυάζονται αρμονικά με δυναμικές flamenco και jazz επιτυχίες που άφησαν  εποχή. Έχοντας πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, βρισκόμενοι ένα σκαλί πριν την ηχογράφηση της πρώτης επίσημης τους δουλειάς, το δυναμικό δίδυμο επιστρέφει δριμύτερο, σε ένα από τα πλέον αγαπητά μουσικά στέκια της Θεσσαλονίκης.

 

Οπλιστείτε με κέφι και πολύ όρεξη και ελάτε να βιώσουμε όλοι μαζί μια όμορφη μουσική εμπειρία γεμάτη χορό, κέφι, συγκίνηση, χαρά, αλλά και νοσταλγία!

 

Αναστάσης Στοΐδης

Γεννήθηκε στη Νάουσα τον Απρίλιο του 1994. Είναι απόφοιτος του τμήματος ιστορίας και αρχαιολογίας του ΑΠΘ και υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής κλασσικής αρχαιολογίας, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας. Παράλληλα είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας και πτυχίου κλασικής κιθάρας. Υπήρξε μαθητής του παγκοσμίου φήμης κλασσικού κιθαρίστα, Θάνου Μήτσαλα, από την τάξη του οποίου αποφοίτησε με άριστα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και ξένους μουσικούς της μεταλ και ροκ σκηνής. Συμμετέχει ενεργά σε διάφορα μουσικά projects, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών. Αποτελεί μέλος της μαντολινάτας του ωδείου Ναούσης, εξωτερικό συνεργάτη της φιλαρμονικής της Λαμίας, ενώ παράλληλα εργάζεται ως κιθαρίστας στο μουσικό σύνολο “Αντιστίξεις”. Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού (Νάουσα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Βουδαπέστη, Βασιλεία, Σόφια κ.α.), παρουσιάζοντας την προσωπική του μουσική δουλειά. Διαθέτει στο ιστορικό του πολλές μουσικές συνθέσεις, ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωμένος του δίσκος.

 

Αλίκη Γεωργία Κελεμουρίδου

Γεννήθηκε στην Νάουσα τον Απρίλιο του 1993. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονιας και Αντιστιξης καθώς επίσης ετοιμάζεται για το δίπλωμα της ως λυρική σοπράνο στο Κλασσικό τραγούδι. Επίσης, κατέχει σπουδές στο musical theater performance και είναι μέλος της επαγγελματικής ομάδας K’s blink της Δήμητρας Καστέλλου. Παράλληλα ασχολείται με μια ποικιλία χορών όπως flamenco, Lindy hop και jazz. Είναι χορωδός στην Χορωδία Ωδείου Ναούσης ενώ παράλληλα ως σολίστ έχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς σε πολλά διαφορετικά project και παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως δασκάλα θεωρίας της μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Ναούσης ‘Εστία Μουσών’.

 

 

Πληροφορίες

Στη σελίδα του Θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ: https://www.avlaiatheater.gr/

1924 live stage (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)

Κρατήσεις: 694603284