Οι Χειμερινοί Κολυμβητές Live στη Ζώγια! – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές Live στη Ζώγια!

OraThess Post Thumb

13/01/2020


Επιστρέφουν στην “Ζώγια” με διαφορετικό τρόπο και μας επιφυλάσσουν ιδιαίτερες στιγμές. Κλιμάκιο των Χειμερινών Κολυμβητών καταφθάνει την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 21.30 για να δώσει στο χειμώνα τη δική του μουσική νότα. Καθένας τους έχει τον ρόλο του και όλοι μαζί μιλούν για να πουν όσα θέλουν να μοιραστούν μαζί μας.

Οι Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστας Βόμβολος, Χάρης Παπαδόπουλος και Κώστας Σιδέρης μας υπόσχονται μια ασυνήθιστη γι’ αυτούς εμφάνιση στην «Ζώγια»… στην οδό Αλ.Σβώλου, πρώην Κισσάβου, Πολωνίας και Πρίγκηπος Νικολάου. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα τους απολαύσουμε, με την ίδια ακριβώς σύνθεση, που ο χώρος,κατά κάποιον τρόπο επιβάλει.

 

Δεν γνωρίζουν πώς θα προχωρήσει η βραδιά αφού οι συμβάσεις στις συναυλίες τους δεν ισχύουν. Θα περιμένει κανείς να ακουστούν τραγούδια, είναι ευκαιρία να ειπωθούν και μερικά που δεν έχουν ξανατραγουδηθεί, να ειπωθούν κάποιες ιστορίες, να θυμηθούμε τους νεκρούς μας -μια συναυλία άλλωστε μοιάζει με μνημόσυνο- να σχολιαστεί η επικαιρότητα!

 

Πώς να αποφευχθεί αυτό άλλωστε ,με τόσο ζουμερή επικαιρότητα; Να πέσει και το σχετικό θάψιμο… Βλέπουμε τί θα προκύψει. Μάλλον πάντως οι καλόπιστοι θα φύγουν ευχαριστημένοι, ίσως κερδηθεί και κανείς κακόπιστος.

Κλιμάκιο:

Αργύρης Μπακιρτζής στο τραγούδι
Κώστας Βόμβολος στο ακορντεόν
Χάρης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι
Κώστας Σιδέρης στο τραγούδι

 

Ιnfo:

Κλιμάκιο Χειμερινών Κολυμβητών Live
Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιανουαρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο,τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 11 ευρώ
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459