Οι «Συνομιλίες Γυναικών – Woolf vs Joyce» στο Μπενσουσάν Χαν – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Οι «Συνομιλίες Γυναικών – Woolf vs Joyce» στο Μπενσουσάν Χαν

sunomilies-gunaikwn

19/09/2019


Οι «Συνομιλίες Γυναικών – Woolf vs Joyce» μετά την επιτυχημένη θεατρική σεζόν της περσινής χρονιάς, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ξεκίνησαν στη Μαγική Σοφίτα του Μπενσουάν Χαν και κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Ηρωίδες της Βιρτζίνια Γουλφ, του Τζέιμς Τζόυς ανταμώνουν στα γραπτά της Ντόρις Λέσινγκ και της Εστέρ Βιλάρ μέσα από την συνεργασία -πρόκληση του Νίκου Βουδούρη και της Αναστασίας Θεοφανίδου.

 

Με όχημα τον λόγο των Γουλφ και Τζόυς, αλλά και της Λέσινγκ και της Βιλάρ, θα φωτίσουν τα θέλω μας, σε μια δυσνόητη επικοινωνιακά κοινωνία και να ανοίξουν δρόμους πολύ πιο γόνιμους για τον καθένα και για όλους.

 

Επέλεξαν κείμενα τα οποία δημιουργούν σκέψεις, αντιθέσεις, συμφωνίες και γενικά εισβάλλουν στον πυρήνα των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και ειδικά μεταξύ γυναικών και ανδρών, γραπτά κείμενα σημαντικών συγγραφέων που κατέθεσαν τις απόψεις τους και άφησαν τη δική τους ιστορία εδώ και εκατό περίπου χρόνια. Ο λόγος τους, δείχνει να είναι το ίδιο επίκαιρος με τότε και οι λύσεις δείχνουν να βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση.

Bensousan Han ( Εδέσσης 6 – Άνω Λαδάδικα, τηλέφωνο 6996254996). Τετάρτη 18 έως και Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:15