Κυκλοφορία Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων “Χριστούγεννα 2019” – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Κυκλοφορία Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων “Χριστούγεννα 2019”

OraThess Post Thumb

02/12/2019


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σας προσκαλούν να γιορτάσουμε «διαφορετικά» τα φετινά Χριστούγεννα. Σας παρουσιάζουν τους νέους βοηθούς του Αϊ Βασίλη που πρωταγωνιστούν στα τέσσερα γραμματόσημα και μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, μεταφέρουν μνήμες, όμορφες εικόνες, μουσική, χαρούμενες σκέψεις και μια γλυκιά προσμονή!

Ο Μονόκερως, το Φλαμίνγκο, το Λάμα και ο Βραδύποδας, με πολύ ενθουσιασμό, φωνές και γέλια, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζουν δώρα, γράμματα και δέματα, ταξιδεύουν τις ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα, όπου κι αν βρίσκονται, χαρίζουν λάμψη, χαρά, αγάπη κι αστερόσκονη σε μικρούς και μεγάλους.

Τα χριστουγεννιάτικα αυτά γραμματόσημα, τόσο μοναδικά, γιορτινά και μαγικά, στέλνουν παντού το μήνυμα ότι τελικά όλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με χαμόγελο και θετική σκέψη, μπορούν να γίνουν βοηθοί του Αϊ Βασίλη!

 

ΚΛΑΣΕΙΣ  

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

20 gr. εσωτερικού Φλαμίνγκο 500.000
20 gr. εσωτερικού Μονόκερως 500.000
20 gr. εξωτερικού Λάμα 500.000
20 gr. εσωτερικού Βραδύποδας 200.000

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 35 X 45 mm σε φύλλα των 25 τεμαχίων

ΣΧΕΔΙΑΣΗ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: Ανθούλα Λύγκα

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Πολυχρωμία ( οffset )

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: «VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Α.Ε. ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΔΙΑΘΕΣΗ: Κυκλοφόρησαν στις 25 Νοεμβρίου 2019 και θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2020, εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις Σειρές θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα μέχρι την απόσυρσή τους, εφόσον δεν εξαντληθούν νωρίτερα.

 

Τους νέους βοηθούς του Αϊ Βασίλη, θα τους βρείτε επίσης σε:

Εικονογραφημένους Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας (4.000Χ2 τεμ.) που διατίθενται προς 5,00€ ανά σετ.

xristougenniatika-grammatosima

Αριθμημένα Φυλλαράκια (5.000 τεμ.) που περιλαμβάνουν ενωμένα και με πλήρη οδόντωση τα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς, αξίας 3,06€ το καθένα.

xristougenniatika-grammatosima

Τευχίδια με 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα (26.000 τμχ.), για ταχυδρόμηση αντικειμένων εσωτερικού,  βάρους έως 20 γρ. που διατίθενται προς 7,20€ το καθένα.

xristougenniatika-grammatosima

Τευχίδια με 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα (3.500 τμχ.), για ταχυδρόμηση αντικειμένων εξωτερικού,  βάρους έως 20 γρ. που διατίθενται προς 9,00€ το καθένα.

xristougenniatika-grammatosima

Αριθμημένα Λευκώματα Σειράς Γραμματοσήμων (500 τεμ.) που διατίθενται προς 15,00€ ανά τεμάχιο.

xristougenniatika-grammatosima

Όλα τα φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού, Αθήνα) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ., τα φυλλαράκια και τα τευχίδια που θα αποσυρθούν στις 24 Νοεμβρίου 2020.

 

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού (σήμερα 0,72€).