Κοπή πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης – OraThess
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Κοπή πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης

Ginaikes-xoris-sinora
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, Άννα Ανανιάδου - Μπασκίνη, Χριστίνα Καρακασίδου, Αμαλία Μπέκια, Ελισάβετ Καμαρινού, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Μίνα Χρηστίδου, Ειρήνη Σιδηράτου

06/02/2020


Ginaikes-xoris-sinora

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, Άννα Ανανιάδου – Μπασκίνη, Χριστίνα Καρακασίδου, Αμαλία Μπέκια, Ελισάβετ Καμαρινού, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Μίνα Χρηστίδου, Ειρήνη Σιδηράτου

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη.

 

Ginaikes-xoris-sinora

Ελβίνα Κασπαριάν, Γιάννης Βασιλειάδης της ΚΥΑΝΑ

 

Ginaikes-xoris-sinora

Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου), Μαίρη Πεταλωτή Δερπάνη, Χριστίνα Καρακασίδου

Ο στόχος της βραδιάς ήταν αφενός να τηρηθεί το έθιμο της κοπής της πίτας και να ανταλλάξουμε ευχές για την χρονιά που διανύουμε, κορυφαία η υγεία και η αγάπη και αφετέρου για να καλύψουμε ανάγκες ιδρυμάτων, νοσοκομείων, εκκλησιών και μεμονωμένων ανθρώπων, πάντοτε σε είδος.

Ginaikes-xoris-sinora

Αθηνά Κοκκινίδου Κελέσογλου, Σάντρα Δεμερτζίδου, Μαρία Δεμερτζίδου

 

Η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ευχαρίστησε τα μέλη, τις φίλες και τους δωροθέτες για την παρουσία και την υποστήριξή τους, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων ότι σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ως παράγοντας για την ενδυνάμωση της κοινωνίας μας, με αξίες φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού.

 

 

Ginaikes-xoris-sinora

Λίτα Βαρσακοπούλου, Ειρήνη Σιδηράτου


Ginaikes-xoris-sinora

Δέσποινα Πουρτουλίδου Βλαχοπούλου, Μαρία Αγγέλου

 

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003. Στόχος τους είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος και η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, η προώθηση της πανανθρώπινης ειρήνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.